Lihula jalgpallimeeskond võitis Pärnumaa meistrivõistlustel pronksi

Lihula JK Pärnumaa III koht. Foto: Mairo Kanter
Lihula JK Pärnumaa III koht. Foto: Mairo Kanter

Pärnumaa jalgpallimeistrivõistlustel mänginud Lihula jalgpallimeeskond lõpetas seitsme osaleja seas kolmanda kohaga.

Meeste jalgpalli mängiti lühendatud ajaga 7-1 formaadis. Turniiril mängisid kõik võistkonnad üksteisega läbi ja esinelik kogu vastavalt 13, 12, 11 ja 10 punkti.

Lihula jalgpallimeeskond tegi taas korraliku etteaste, võites kolm, viigistades kaks ja kaotades ühe kohtumise. See andis lõpptulemuseks 11 punkti ja pronksmedalid. Sellist rebimist paremusjärjestuses on noorteturniiridel aastakümnete jooksul harva ette tulnud.

Lihula meeskonnas mängisid: Mairo Kanter, Madis Sibul, Ivar Nikkel, Rasmus Nikkel, Rivo Oosim, Kaarel Pikkmets, Andero Polberg, Randel Plaas, Ats Ehasalu, Reilo Mark.

Meeskonna eest lõid viis väravat Ehasalu, Sibul ja Kanter mõlemad kaks ning Polberg ja Mark kumbki ühe.

Alistati 1:0 FC Audru, 2:0 Pärnu JK Vaprus Rahvaliiga ja 5:0 Hanila JK Tulevik. Viigistati aga 1:1 Pärnu JK Vapruse ja 0:0 Pärnu JK Vaprus U19 meeskonnaga. Kaotus, mis otsustas ka meistritiitli, tuli vastu võtta hilisemalt võitjalt Tori Põrguliste meeskonnalt seisuga 2:3.

Just Tori meeskonnaga kohtub Lihula ka rahvaliiga A-tasandil. Viimati, 8.augustil Lihulas kohtudes suudeti neid näiteks 3:2 võita. Seega tegu on väga võrdsete võistkondadega.

Tori ja Lihula meeskondade vahele mahtus 12 punktiga veel Pärnu JK Vaprus, neljandaks jäeti 10 punkti kogunud FC Audru. Järgnesid Pärnu JK Vaprus U19, Pärnu JK Vaprus Rahvaliiga ja Hanila JK Tulevik.

Ka Hanila meeste osalemine väärib suurt kiitust, sest alati osaletakse erinevatel turniiridel ja mängitakse ka Rahvaliiga B-tasandil.

Aastakümneid varjusurmas olnud Pärnumaa meistrivõistlustel lükati pall veerema kolm aastat tagasi Lihulas. Nüüdseks on Pärnumaa meistrivõistlused nii nais- kui ka meeskondadele olnud väga rohke osavõtuga.

Eelmisel aasta pärjati Lihula meeskond ka Pärnumaa meistriks ja sama suutis ka Lõuna-Läänemaa jalgpallinaiskond.

Lihula jalgpallimeeskond on kaua kokku mänginud võistkond. Treenitakse kord nädalas ja meeskonna treeneriteks on kõik mängijad ise.

Naised selgitavad Lihulas Pärnu maakonna meistri 18. septembril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments