Haapsalu korvpallurid jõudsid Lihula kultuuripäevade turniiril poodiumikohale

Lihula korvpalliturniir. Foto: Mairo Kanter
Lihula korvpalliturniir. Foto: Mairo Kanter

Lihula gümnaasiumi staadionil peetud 3×3 korvpalliturniiri võit läks Pelgulinna.

Öine vihm oli väljaku libedaks muutnud, kuid kohalikud korvpalli eestvedajad Lihula Gümnaasiumi õpetaja Mairo Kanter ja Tõnis Pelapson leidsid, et turniir võiks siiski toimuda väliväljakul. Et mäng saaks õues toimuda, kuivatati väljak gaasipõletiga mängukõlblikuks.

Lihula turniiril osales seitse võistkonda, kõik mängisid kõigiga läbi – seetõttu oli nii võistkondade kui ka vilemeeste Paavo Veeremäe ja Aivar Palu koormus suur.

Finaalmängus läksid vastamisi võistkonnad Korraldajad ja Pelgulinn. Turniiri võitsid Pelgulinna korvpallurid, kes saavutasid esikoha ka viskevõistluses.

Pronksikohtumise võitis Haapsalu I meeskond. Talle järgnesid võistkonnad Team Raudsik, Juhuslik ja Team Junker.

Lihula on tuntud kui pika korvpallitraditsiooniga linn, kus igal aastal on harrastuskorvpalluritele korraldatud mitmeid turniire. Jaanuaris valmis ka uus Lihula spordihoone, mis ei ole keerulise viiruseaja tüttu veel korvpalliturniiri võõrustanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Valve Ülenaaber
2 aastat tagasi

Kes see Veeremäe on ?
Ainuke tegija Paavo on küll teise nimega.