Läänemaale uusi koroonaviirusega nakatunuid ei lisandunud

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 2726 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 255 ehk 9,4 protsenti  testide koguarvust.

Uutest nakatunutest 188 inimest ehk 73,8 protsenti olid vaktsineerimata ning 67 nakatunut ehk 26,3 protsenti  olid lõpetatud vaktsineerimiskuuriga, edastas terviseamet.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 99 inimesel. 73 uutest Harjumaa haigusjuhtumitest on Tallinnas.

Tartumaale lisandus 44, Viljandimaale 20, Võru- ja Pärnumaale 18, Jõgeva- ja Põlvamaale 9, Järva- ja Ida-Virumaale 8 uut nakatunut. Valgamaale lisandus kuus, Saaremaale neli, Rapla- ja Lääne-Virumaale kolm uut nakkusjuhtumit. Teistesse maakondadesse uusi positiivseid testitulemusi ei lisandunud. Kuuel juhul puudus rahvastikuregistrijärgne elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 334 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 7,6%.Läänemaal on haigestumus 249,5.

Ööpäeva jooksul avati 15 uut COVID-19 haigusjuhtumit, haiglaravi vajab 115 patsienti. Haiglaravil viibivatest patsientidest 96 ehk 82,7 protsenti on vaktsineerimata. Neist vajab sümptomaatilise COVID-i tõttu haiglaravi 87 inimest.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ei tea
2 aastat tagasi

Kas see on ka valitsuse korraldus või mis jura see on, et iga jummala päev avaldatakse covid andmeid!? Kummaline minuarust. Nagu spordivõistlused või midagi taolist!?

Muidugi ei ole
2 aastat tagasi

kui Läänemaal ka testimisi ei tehtud.

Rita.
2 aastat tagasi
Reply to  Muidugi ei ole

Haapsalus testitaksegi ülepäeva või veelgi kauem. Ja siis ka veel peab järjekorras ootama oma korda. Ja kõik see võtab aega nädala. Pole ime siia.

Just just
2 aastat tagasi
Reply to  Rita.

see et sa negatiivne inimene oled, sellega panid küll täppi! Tuleb nõustuda ühe korra.

Vares
2 aastat tagasi
Reply to  Just just

Ma panen alati täppi, sest mul on siinsete kodanike IP aadressid… 🤪 😍 😍 😍