Lihula gümnaasium on Pärnumaa parim ka saalijalgpallis

Pärnumaa meistrid - Lihula gümnaasiumi jalgpallimeeskond - koos treener Jaanus Getreuga. Foto: Ene Saagpakk

Pärnumaa meistrid – Lihula gümnaasiumi jalgpallimeeskond – koos treener Jaanus Getreuga. Foto: Ene Saagpakk
Uut õppeaastat uues maakonnas alustasid Lihula gümnaasiumi jalgpallipoisid väga hästi. Mõlemal, nii 6.-7.-, kui ka 8.-9.-klasside õuejalgpalliturniiril kuulusid võidukarikad septembris-oktoobris peetud turniiridel just endisele Lõuna-Läänemaa koolile.

Esimene saalijalgpalliturniir sellel õppeaastal tõi edukale sügisele kohe ka jätku. Kilingi-Nõmme gümnaasiumi suures ja avaras spordihoones selgitati Pärnumaa parimad 8.-9.-klasside arvestuses. Osales kaheksa kooli.

Lihula gümnaasium näitas taas, et pikki aastaid Läänemaal väga edukalt koolisporditurniiridel mänginud kool soovib sama jätkata ka Pärnumaal. Lihula poisid näitasid vaieldamatult kõige tehnilisemat jalgpalli. Sellele, saalijalgpallile väga olulise külje ülihästi omandatud oskus, aitas võistkonna alagrupiturniirist poolfinaali puhaste paberitega. Esimeses kohtumises alistati Surju 5:2. Koduväljakul mänginud Kilingi-Nõmme gümnaasiumist saadi jagu 6:1. Alagrupi võitjat selgitavas kohtumises alistati tugev Häädemeeste keskkool. Tee 3:1 võiduni oli keeruline. Üsna vigaderohkeks kippunud kohtumine suudeti siiski kenasti 3:1 lõpetada.

Poolfinaalis mängiti tulemusega 3:0 üle Uulu kool. Kuna Häädemeeste oli samuti oma poolfinaalvastase alistanud tuli kuldmedalite nimel taas just nendega kokku minna.

Enne finaali poistega peetud koosolek oli ühemõtteline: tuleb mängida oma mängu. Vastaste jõulise mänguga peab harjuma, kuid oma edu tuleb rajada tehilisele mängule ja teineteise väga heale tundmisele. Sellega saadigi hakkama ja finaalivõit tuli veelgi kindlam, kui alagrupis. Seisuga 3:0 saadi võitjakarikas taas pea kohale tõsta.

Meeskonnas mängisid: Virgo Vallik, Randy Põld, Siim Urb, Kardo Roosma, Markus Sõber, Herman Reinmaa, Robico Villers, Mihkel Sibul. Treener Jaanus Getreu.

Virgo Vallik, kes lõi turniiril 11 väravat tunnistati kogu võistluse parimaks mängijaks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments