Parvlaevade ost on veel lahtine

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parvlaevad Muhumaa ja Hiiumaa Rohuküla sadama lähistel. Foto: Urmas Lauri
Parvlaevad Muhumaa ja Hiiumaa Rohuküla sadama lähistel. Foto: Urmas Lauri
Reformierakonna aseesimehe Kaja Kallase sõnul jättis koalitsioonileping Saaremaa ja Hiiuma liinidele praamide ostmise küsimuse lahtiseks, et veenduda veel kord selle plaani mõistlikkuses, kirjutas Postimees.

“Lõplikku veendumust veel pole,” lausus ta. “Kui on võimalik praame riigile ostes või ehitades maksumaksjale raha säästa, siis peab proovima seda teha, aga praegu pole see lõpuni kindel.” Parvlaevaliikluse kvaliteet ei tohiks Kallase sõnul aga kuidagi halveneda.

Kallase sõnul peab aktsionäri esindaja ehk majandus- ja taristuminister andma laevade soetamiseks Tallinna Sadamale oma selge korralduse ja ilmselt arutab ka koalitsiooninõukogu lähiajal, kuidas praamiteemaga edasi minna. “Minister Urve Palo tuleb koalitsiooninõukogusse oma nägemusega,” lausus Kallas. “Igal juhul tuleb otsustada kiiresti, et vältida olukorda, kui riigil endal pole praame ja ei saa jätkata ka senise teenusepakkujaga.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Quiana
9 aastat tagasi

Woah nelly, how about them aplspe!