Ametiühingud koguvad Maxima töötajate töömuljeid

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Maxima avamine Haapsalus veebruaris 2012. Foto: Arvo Tarmula

Maxima avamine Haapsalus veebruaris 2012. Foto: Arvo Tarmula
Maxima avamine Haapsalus veebruaris 2012. Foto: Arvo Tarmula
Maxima avamine Haapsalus veebruaris 2012. Foto: Arvo Tarmula[/caption]Kaubandustöötajate ametiühing alustab reedel internetis spetsiaalselt avatud leheküljel Maxima töötajate töömuljete kogumist.

Maxima töötajatelt või Maximas töötanud inimestelt ootab ametiühing negatiivseid ja positiivseid kogemusi tööelust aadressil Kogumaximakollektiiv.ee. Keskkond on ligipääsetav ka ametiühingu Facebooki lehelt, teatasid ametiühingud.

Kogutud teave annab ametiühingule terviklikuma ülevaate töötajate ootustest ja tegelikult rakendatavatest tingimustest. Kogutud lugusid kasutatakse Maxima maine ja töötingimuste parandamise eesmärgil.

Kolme Balti riigi ametiühingute keskliidud saatsid eelmisel nädalal Maxima emafirma juhtkonnale ühise pakkumise läbirääkimiste alustamiseks. Kiri oli rõhutatult sõbralik ja suunatud koostööle.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments