Tänasest saab ka Maximast e-poe kaudu kaupa tellida

Maxima uksel oli väljastuskoha silt juba mitu päeva. Tänasest on kaupa võimalik ka tellida. Malle-Liisa Raigla

Tänasest laienes ka Läänemaale Maximast kauba koju tellimine.

„Tänasest on see võimalus olemas,” kinnitas Maxima pressiesindaja Regina Salmu.

Maxima e-poodi haldab ettevõte Barbora. Nüüd saab Maxima e-poest kaupa üle kogu Eesti, eilsest lisandusid Kesk- ja Lõuna-Eesti ning tänasest Lääne-Eesti ja Saaremaa.

Haapsalus tuleb tellitud kaupadele järgi minna Maxima poodi.

„Meie eesmärk on teha Barbora e-pood kättesaadavaks võimalikult laialdaselt üle Eesti ning nüüdseks oleme koostöös Maximaga loonud kontaktivaba toidu- ja esmatarbekaupade ostuvõimaluse suuremas osas Eestis kokku 33 kaupluses, sh Haapsalus,” ütles Barbora tegevjuht Deniss Osman.

Maxima Eesti tegevjuhi Edvinas Volkase sõnul on valikus 600 erinevat toodet, millest suurem osa on toidu- ja esmatarbekaubad.

Tellimisel peab ostja valima esmalt maakonna, milles asuvasse Maxima kauplusesse ta soovib oma kaubale järele minna. Seejärel avaneb tavapärane e-poe keskkond koos valikuga toidu- ja esmatarbekaupadest. Ostukorv komplekteeritakse kaupluses ning selle üleandmine toimub kontaktivabalt kaupluses spetsiaalselt märgistatud alal. Barbora Expressi kaupade eest saab esialgu tasuda vaid tellimust sooritades kas pangaülekande või kaardimaksega.

Kokku on Barbora Expressi teeninduspunktid avatud 33 kaupluses.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Küsimused
4 aastat tagasi

Kas keegi on kasutanud, kust selle paki täpsemalt kätte saab, kusagilt kassade kõrvalt? Seal ikka väga kitsas.

ärni
4 aastat tagasi

sellisel kujul on see teenus küll mõttetu

maalane
4 aastat tagasi

aga kui ma elan maal ja soovin ka endale Maximast kaupa tellida?Aga meil siin pole Maxima poodi,mis siis saab?Mispoolest maainimesed kehvemad on?Kui mul pole siin läheduses ühtki tuttavat ega sugulast ,aga olen samas ajutiselt haige ,kuid vajan toiduaineid ,mis siis .?Sots.töötaja ju ka igale poole ei jõua,vanakesi terve vald täis ja minust palju vanemaidki.Mul ainult jalg haige,mitte viiruses pole.
Võiks ehk kasutada siis toidukullerit ja toomise maksaks vald kinni (kui endal liiga kallis on).Nagu Tallinnas ja vist kogu Eestis .

linlane 2
4 aastat tagasi

Väga tore! Siiski – kas Haapsalu Maximas on tõesti võimalik kontaktivabalt oma toidupakki kätte saada? Arvestades seda, kui tilluke pood on, on seda raske uskuda. Seepärast ei rutta ka e-poest tellima. Kahju, et koju ei tooda.

Kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  linlane 2

Meie maxima võiks siin tõesti suurem olla lausa XXX Maxima ja asuda parema kohapeal. Külastaks meeleldi seda poodi kuna hinnad soodsad, aga parkimisprobleem on suur ja alati kui sinna poodi satun on seal ikka palju rahvast. Järjekorrad pikad ja kitsas on.