Maxima lühendab pühade ajal kaupluste lahtiolekuaegu

Lääne Elu

info@le.ee

Maxima pood Haapsalus. Foto: Arvo Tarmula
Maxima pood Haapsalus. Foto: Arvo Tarmula

Maxima kauplused on eesootava jõulunädalavahetuse ning järgmisele nädalavahetusele langeva aastavahetuse ajal avatud tavapärasest lühemalt, jõululaupäeval ja vana aasta õhtul suletakse kauplused valdavalt õhtul kell 20.

„Jõululaupäeval ehk 24. detsembril on meie kauplused üle Eesti avatud üldjuhul kuni kella 20 õhtul ehk kaks tundi tavapärasest vähem ning ka jõulu esimesel pühal 25. detsembril avame ka pisut hiljem ehk harjumuspärase kella 8 ajal kell 10 hommikul,” lausus Maxima Eesti turunduse ja kommunikatsiooniosakonna juht Maris Kivi.

Aasta viimasel päeval, 31. detsembril, sulgevad Maxima kauplused samuti enamuses uksed kell 20 õhtul. „Uue aasta esimesel päeval avatakse kõik meie kauplused uksed kell 12 päeval,” lisas Kivi.

25. detsembri õhtul ja 26. detsembril on kauplused valdavalt avatud tavapärastel aegadel, välja arvatud mõned üksikud, kus lahtiolekuaegasid on tunni võrra vähendatud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi

Nii tore! Poemüüjatel on ju ka pühad!

saame hakkama
1 aasta tagasi

Pühade ajal mõistlik, muul ajal muutusi ei poolda.

kommunikatsioon
1 aasta tagasi

Tubli,hea algatus!