Hundi hea mäng viis Levadia meistritiitli lähedale

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsallase Rimo Hundi värav ja väravasööt andis Eesti jalgpallimeistrivõistluste tänases liidrite omavahelises mängus Levadiale võidu Nõmme Kalju üle.

Tallinna Levadia oli enne tänast mängu meistrivõistluste liider, Nõmme Kalju teine ja kaks punkti Levadiast maas. Võit tõstnuks Kalju viis vooru enne lõppu Levadiast punktiga ette.

Mängu esimene poolaeg lõppes 0:0 viigiga.

Mängu 65 minutil avas skoori just Rimo Hunt, kui lükkas vasakult äärelt tulnud täpse söödu tühja väravasse.

70. minutil ei suutnud Levadia kaitsjad nurgalöögi järgset palli oma karistusalast minema lüüa ja Nõmme Allan-Axel Kimbaloula saatis selle lõpuks väravasse – 1:1.

Kuid 90. minutil andis Hunt söödu Voskoboinikovile, mille see 2:1 võiduväravaks vormistas.

Viis vooru enne hooaja lõppu on Levadia 76 punktiga tabeliliider ja Kalju 71 silmaga teine. Ühe mängu vähem pidanud Sillamäe Kalev on 60 punktiga kolmas ja FC Flora 58 punktiga neljas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Viga
10 aastat tagasi

Teise värava Levadia kasuks lõi Dmitri Kruglov, mitte Voskoboinikov, kes mängis Nõmme koosseisus ja R.Hunt talle mingit söötu selles situatsioonis ei teinud.

kuskilt peab alustama
10 aastat tagasi
Reply to  Viga

K2isin m2ngul ja Rimo lükkas palli edasi Kruglovile