Läänemaa JK teenis raske 3:1 võidu Viimsi MRJK üle

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa jalgpalliklubi alistas 26. augustil Eesti meistrivõistluste IV liigas Viimsi MRJK 3:1 ja jätkab teisel kohal, olles endiselt 2 punkti kauguselt Maccabist.

Kohtumise esimene poolajal oli pall peamiselt Läänemaa JK kontrolli all. Läänlased viis juhtima Aleksandr Kovtun, kes sai söödu kaitseliini selja taha Bert Rotbergilt. Poolaja keskel oli suurepärane võimalus ka Aare Avilal, kuid Viimsi õnneks ta seda ei realiseerinud.

Enne poolaja lõppu viis läänlased 2:0 eduseisu Aleksandr Molkov, kes väravavahi tõrjest tagasipõrkunud palli karistusala äärelt sisse lõi. Vaheajale mindi 2:0 eduseisus.

Teisel poolajal andsid läänlased mängu käest ära ja ründas põhiliselt Viimsi, kuid rünnakutel ei suutnud nad midagi ohtlikku luua. Läänemaa JK vastas kontrarünnakutega. Umbes 15 minutit enne mängu lõppu lõi Viimsi ründaja vaheltsöödust ühe värava tagasi, mis tagas mängule pingelise lõpu.

Teisele poolajale määratud nelja lisaminuti sees määras peakohtunik Argo Mõtt Läänemaa jalgpalliklubi penalti, kui Viimsi kaitsjad Mark Kolosovi maha tirisid. Kolosov läks ka ise penaltit lööma ning vormistas mängu lõppseisu – Läänemaa Jalgpalliklubi 3 : 1 Viimsi MRJK.

Läänemaa Jalgpalliklubi eest mängisid Erik Merilaine, Bert Rotberg, Talis Tamm, Rener Uibopuu, Tarvo Manni, Leonid Bragin, Aleksandr Kovtun, Aleksandr Molkov, Aare Avila, Mark Kolosov ja Edik Piirve. Vahetusest sekkusid mängu Martin Viilma, Marek Pragi ja Raiko Tähhe.

Läänemaa jalgpalliklubi järgmine kohtumine peetakse 2. septembril kell 12 Saaremaal JK Leisi vastu.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments