Maanteed on kohati libedad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maanteeinfokeskuse teatel olid täna varahommikul teekatted põhi- ja suurematel tugimaanteedel tehtud libedusetõrjest valdavalt soolaniisked, kohati ka kuivad. Kinnisõidetud lund ja libedust oli peamiselt ristmike piirkonnas, teede laiendustel ning metsavahelistel lõikudel sõidujälgede ja -radade vahel.
Piirkonniti olid teekatted kaetud kerge lenduva lumega; Lääne, Saare, Harju ja Pärnu maakonna teedel oli kohati härmatist. Mõne maakonna teedel oli ka libedust.

Ilm oli vahelduva pilvisusega ja hea nähtavusega. Kerget lund sadas Lääne-Viru, Ida-Viru ja Võru maakonnas. Lääne maakonnas Risti–Virtsu–Kuivastu–Kuressaare maanteel piiras nähtavust kohati väga tihe udu. Teepinna temperatuure mõõdeti –9 kraadist Saaremaal kuni –15 kraadini mandril.

EMHI teatel tuleb täna pilves selgimistega ilm, mitmel pool sajab vähest lund. Puhub kirde- ja idatuul 4–10, õhtupoolikul saartel ja rannikul kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on –8 kuni –14, saartel kohati –6 kraadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments