0

1929. aasta Lääne Elu kutsus samuti Paraleppa suusatama

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

1929. aasta 9. veebruari Lääne Elust saab muu hulgas lugeda:

Spordiselts “Läänela” juhatus teatab, et seltsi liikme, kehalise kasvatuse instruktor Johannes Leetsmani juhatusel korraldatakse 10. veebuaril suusatamise õppused. Sel puhul palutakse tulla seltsi liikmeid ühes suuskadega, kes soovivad suusatamisest osa võtta, kell 12 “Seltside Kodu” ruumesse, kust minnakse Paralepa metsa suusatama. Suusatamise õppustest osavõtt on tasuta. Soovitav on seltsi liigete ilmumine rohkel arvul.

S. s. “Läänela” juhatus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz