Tulest rohkem annavad päästjatele tööd tormid ja haiged

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tulekahjusid oli Läänemaal mullu vähem kui aasta varem, kuid muid päästesündmusi rohkem.

Lõppenud aastal said Läänemaa päästjad 714 väljakutset, mida oli ligi 80 võrra rohkem kui tunamullu. Juba mõnda aega ei saa päästjaid nimetada tuletõrjujateks, sest tulekahjud moodustavad vaid veidi enam kui kümnendiku 408 sündmustest, millele päästjad mullu reageerisid.

Eelmisel aastal oli Läänemaal 46 tulekahju, mida on ligi paarkümmend vähem kui aasta varem. Hoonetulekahjusid oli mullu kümme, millest omakorda pooled olid eluhoonetes.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Julius
2 kuud tagasi

elu oleks lill, kui elektriliinidele vabaks teha maa
Liinid laius olgu 500 m ja kõik puud kohe maha võtta

margus
2 kuud tagasi

Meil ei ole ammu sellist ametit nagu tuletõrjuja, praegu on päästeamet mis ütleb, et tegeleda tuleb kõigega. Nii, et ainult jõudu ja vastupidavust päästeametnikud.

Jenkem
3 kuud tagasi

Valitsuse tuuled enamjaolt….

RiideKoi
3 kuud tagasi

Meite Isa kes Sa oled taewas

kui teemat ei valda...
3 kuud tagasi
Reply to  RiideKoi

Rõõm, kui ühele osale inimestest saad pritsida. Tegele enda muredega.

kui
3 kuud tagasi

teemat väldid

Kohalik
3 kuud tagasi

Aga see ongi Elu…elame ju sellises kohas, kus vahest ?!… tuuled ka puhuvad….aga kui meedia teeb igast suuremast tuulisest päewast kohe …suure tormi….sius ongi ju jama majas. Huvitav, kuidas me küll varem hakkama saime….ei kartnud..ei suuremat tuult…ei paduvihma….nüüd valime aga kohe 112…ja ootame. Ise nagu ei julge midagi teha….kummaline, kas pole ?!

Nimi (kohustuslik)
2 kuud tagasi
Reply to  Kohalik

Mullegi tundub et viimasel ajal on inimeste hirmutamise taktika meedias. Kui ei ole taudi tõttu surnute arve ette lugeda, siis räägitakse iga suurem tuuleiil tormiks või vihm tulvaveeks või külm katastroofiks et ikka oleks millega hirmu tekitada. Tulge mõistusele, Eestimaal ongi talvel külm, sademeid ja tuult on ju ka koguaeg olnud. Milleks paanikat tekitada? Kas tõesti meie inimesed on iseseisva mõtlemisvõime täiesti kaotanud et ei saa enam millestki adekvaatselt aru?

jumal
3 kuud tagasi

on meie päästja, miks tema ei tegutse ja laseb selle kõigel sündida

nii on vaja
3 kuud tagasi
Reply to  jumal

Jumal teab, mis teeb.

lugeja
3 kuud tagasi

küsib, millest siis selline olukord on tekkinud, kelle tegemata töö