Kolme linna turniiri esimese etapi võidud läksid Vaprusele ja Kaljule

Kolme linna turniiri 2014. vanusegrupi autasustamine. Foto: erakogu
Kolme linna turniiri 2014. vanusegrupi autasustamine. Foto: erakogu

Jalgpalliakadeemia juht Marko Lelov lükkas üheskoos Läänemaa JK ja Viljandi JK Tulevikuga käima turniirisarja, mille iga etapp peetakse erinevas linnas.

Innustust andis selleks kolme eestvedaja (Marko Lelov, Rain Tölpus, Triin Vellemäe) pikaajaline koostöökogemus ning asjaolu, et nii Haapsalus, Viljandis kui nüüd ka Pärnus on jalgpallihallid, mis talveperioodil noortele häid võistlustingimusi pakuvad.

Eelmisel laupäeval toimus Uuemõisa hallis 2012. vanusegrupi I etapp, kus osales kümme võistkonda. Kohal olid Läänemaa JK, Pärnu JK Vaprus, Kohila Püsivus, Saue JK, KSK FC Štrommi, FC Ajax-Tallinn, Jõhvi FC Phoenix, Tõrva JK.

Mängud olid väga tasavägised. Hea meel oli selle üle, et suuresti tänu kaugemalt tulijatele sai mõõtu võtta võistkondadega, kellega lapsed Eesti noorte meistrivõistlustel omavahel mängima ei satu.
Alagrupi liidriteks tõusid Saue JK ja Pärnu JK Vaprus Must, kes läksid vastamisi finaalis, kus Vaprus 2:0 peale jäi. Kolmanda koha viis koju Jõhvi FC Pheonix.

Pühapäeval oli hall 2014. vanusegrupi päralt. Lisaks Pärnu JK Poseidoni kahele võistkonnale olid platsil korraldaja Läänemaa JK poisid, samuti Haapsalus treenivad Kratid ning Lõuna-Läänemaa JK lapsed Lihulast. Neile pakkusid konkurentsi aasta nooremad Nõmme Kalju poisid, kelle hulgas oli ka Läänemaal Risti koolis toimuvatel treeningutel osalevaid lapsi.

Kaljukad näitasid kiiret ning tehnilist mängu ning võtsid täiseduga turniirivõidu. Poseidoni Sinine võistkond sai teise ning treener Mart Pulsti juhendatavad Läänemaa JK lapsed kolmanda koha. Kolme linna turniiri järgmised Haapsalu etapid toimuvad 13.-14. jaanuaril. Siis on võistlemas 2013. ja 2015. sünniaastaga noored jalgpallurid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments