Tuudi jalgpalluri värav valiti Premium Liiga kuu ilusaimaks tabamuseks

Virgo Vallik. Foto: Liisi Troska
Virgo Vallik. Foto: Liisi Troska

Jalgpalli liit valis Premium Liigas möödunud kuul kauneima värava lööjaks Tuudilt pärit noormehe Virgo Valliku.

Ilusa värava lõi Vallik mängides Paide linnameeskonna vastu. Eurosarjas vägevad mängud teinud Paide meeskond sai tunda Valliku kiirust ja täpsust. Vallik sai palli oma väljakupoolelt ja purjetas kogu väljaku ulatuse. Lõpetuseks konksutas Vallik ära Andre Frolovi ja ilusa punkti pani soolorünnakule, lüües Eesti koondise väravavahile Mihkel Aksalule püüdmatult palli ristnurka.

Jalgpalli liit valib igal kuul viis kõige kaunimat väravat, mille vahel saab rahvas hääletada. Enim hääli saanu saab tiitli ja Ramirendi auhinna. Valliku värava edu oli teiste ees lõpuks mäekõrgune ja ta võitis valimised 60protsendilise häälteenamusega. Teiste seas edestas Vallik näiteks selliste mängijate nagu Konstantin Vassiljevi, Brent Lepistu ja Henrik Pürgi tabamusi.

Kahe kõrgliiga hooaja peale on seni Virgo Vallik löönud kõrgseltskonnas kuus väravat.

See on teine kord, kui Vallik lõi kuu ilusaima värava. Eelmise, 2021. aasta aprillis tegi nooruke, 18-aastane Virgo Vallik imelise vägitüki, saades kuu parima värava auhinna endale. Ta läbis siis Nõmme Kalju vastu üksinda palliga 70 meetrit, jooksis üle kõik kaitsjad ja lõi ilusa värava Eesti koondise väravavahi Marko Meeritsa selja taha, Pärnu JK Vapruse 1:0 võiduks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Aasta spordisündmus Läänemaal
1 aasta tagasi

Kumma jalaga löödi ning kas vasakusse või paremasse ristnurka?