ERR: Lehis sel aastal vehklema ei naase

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Olümpiavõitja Katrina Lehis. Foto: Arvo Tarmula
Olümpiavõitja Katrina Lehis. Foto: Arvo Tarmula

Epeevehkleja Katrina Lehis sellel aastal võistlusrajale ei naase, sest taastub parema põlve operatsioonist, teatas ERR.

Lehis vigastas jalga juulis vahetult enne MM-i toimunud koondise treeninglaagris. Peale lisauuringuid selgus vajadus operatsiooni järele. Nüüd on operatsioon tehtud.

Uue hooaja esimesel MK-etapil novembris, kodusel Tallinna Mõõgal, Lehis ei vehkle. Taastumist ei soovita forsseerida ja Lehise treener Nikolai Novosjolov loodab, et Lehis on oma parimas vormis tagasi aprilli alguseks, kui läheb lahti Pariisi olümpiakvalifikatsioon. Maailma edetabelis on Lehis praegu kümnendal kohal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments