7.-9. klasside saalijalgpalli võitsid Haapsalu põhikooli poisid

Lääne Elu

info@le.ee

Saalijalgpalli võitjad. Foto: Aavo Tomingas
Saalijalgpalli võitjad. Foto: Aavo Tomingas

9. veebruaril toimusid Wiedemanni spordihoones 7.-9. klasside arvestuses Läänemaa meistrivõistlused saalijalgpallis, mille võitsid Haapsalu põhikooli poisid.

Võistkonnad olid välja pannud: Noarootsi kool, Taebla põhikool, Palivere põhikool ja Haapsalu põhikool (kaks võistkonda). Esimeses mängus läksid vastamisi kaks soosikut – Haapsalu põhikooli I võistkond ja Haapsalu põhikooli II võistkond. Esimest väravat polnudki kaua vaja oodata. Väravavõrk sahises juba 32. sekundil, kui HPK I läks mängu 1:0 juhtima. Mäng lõppes tulemusega 4:0 HPK I kasuks.

Teine mäng oli Taebla ja Palivere kooli vahel. Selles mängus säras Palivere noormees Markus Roomet, kes igapäevaselt treenib ja mängib Läänemaa jalgpalliklubis U-17 meeskonnas. Noormängija lõi selles mängus oma kooli eest neli väravat.

Järgmises mängus oli jälle oodata põnevat vastasseisu. Vastamisi läksid HPK I meeskond ja Noarootsi, kes eelnevalt võistlustel on omavahel ära jaganud medalikohad. Noarootsi ei suutnud vastu panna HPK-le. HPK tegi oma mängu ja võttis oma. Mäng oli väga tehniline. HPK võitis vastast kindlalt 4:0.

Järgnevad mängud ei toonud edu Taeblale ja Paliverele. Palivere kaotas järgmises mängus 0:9 Noarootsile ja Taebla kaotas 1:7 HPK I meeskonnale. Viimane mäng oli Noarootsi gümnaasiumi ja HPK II vahel. Selleks mänguks oli juba selgunud, et HPK I on võitnud turniiri, aga see mäng otsustas, kuidas jagatakse ülejäänud medalid. Noarootsil ja HPK II olid sel hetkel tabelis võrdselt punkte.

Mäng oli väga füüsiline, oli näha, et mõlemad meeskonnad tahtsid võita. HPK II avas esimesena skoori. Kuid ei läinud kaua kui juba sahises ka Haapsalu poiste võrk. Noarootsi sai veel löögile, aga seekord ei suudetud HPK II puuriluku murda. Mõlemal meeskonnal olid veel omad võimalused, kuid seisu ei suutnud kumbki meeskond muuta. Seis jäi 1:1 ning Noarootsi jäi parema väravate vahe tõttu teiseks.

Viiendaks jäi Taebla, kes näitas, vaatamata punktiskoori avamata jätmisele, suurt võistluslikkust. Neljandaks tuli Palivere ja kolmandaks HPK II võistkond.

Võitjavõistkonda esindasid Robi Suder, Arti Viispert, Oliver Mark, Kert Markus Vare, Karl Kikas ja Rovien Laitamm.

Oliver Metsar-Villakov

võistluse peakohtunik

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments