1

Vormsi parvlaev jättis rikke tõttu reise ära

Avatar

Elen Freivald

elen@le.ee

Vormsi praam Ormsö. Malle-Liisa Raigla
Vormsi praam Ormsö. Foto: Malle-Liisa Raigla

Parvlaev Ormsö tehnilise rikke tõttu jäid teisipäeval ära mitmed väljumised nii Rohuküla kui ka Sviby suunal.

ASi Kihnu Veeteed klienditeenindaja-assistendi Dagmar Volli sõnul tekkis tõrge ühe peamasina käivitamisel, mille tõttu ei väljunud Ormsö teisipäeva hommikul kell 6.35 Svibyst ja kl 7.45 Rohukülast. „Kell 8.45 väljumine Svibyst toimus graafiku järgi ja rikke põhjuse tuvastamise ning ajutise likvideerimise tõttu lükkusid kell 12.15 Rohukülast ja kell 13.05 Svibyst väljuma pidanud reis neli tundi edasi,“ lisas Voll.

Volli sõnul informeeriti piletiomanikke rikkest sõnumiga. „Samuti edastame võimalike tõrgete kohta infot oma veebilehel,“ lisas ta.

Eile toimusid Volli sõnul Vormsi–Rohuküla liinil reisid alates kella 7.45st graafiku järgi. „Loodame rikke lõplikult kõrvaldada täna pärastlõunal, kui Eestisse saabub vajalik varuosa,“ ütles Voll kolmapäeva ennelõunal. Tema sõnul võivad, aga ei pruugi remondi ajal reisid edasi lükkuda. „Täpsem info on meie kodulehel,“ lisas ta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Pootsman vana merekaru, teab mida ütleb
Pootsman vana merekaru, teab mida ütleb

Ilmselt tuleb tagavaraks muretseda ka teine mootor, kust oleks vajadusel hea võtta näiteks väntvõll, või kolb koos uute rõngastega.

wpDiscuz