Läänemaa valib taas aasta isa

Lääne Elu

info@le.ee

Talis Gilden. Foto: Eduard Laur
Eelmise aasta Läänemaa aasta isa Talis Gilden. Foto: Eduard Laur

Sihtasutus Läänemaa kutsub teada andma tublidest Läänemaa meestest, kes väärivad aasta isa tiitlit.

„Kutsume märkama endi ümber isasid ja vanaisasid ning neid tunnustama,“ ütles SA Läänemaa projektijuht Kaja Rüütel.

„Keerulised ajad panevad tihti ümber hindama inimeste väärtusi ja mõtisklema selle üle, mis on päriselt oluline. Koroonakriisi ajal on meeste ja isade roll peredes kindlasti veelgi enam esile tõusnud. Näeme, kuidas muutunud olud on peresid rohkem ühendanud ja isad panustavad järjest enam nii pere kui ka kodukoha heaolusse,“ rääkis Rüütel.

Aunimetuse Läänemaa aasta isa andmise eesmärk on esile tõsta tublisid Läänemaa isasid. Läänemaa aasta isa tiitli saab isa, kes väärtustab pere ja kodu ning paistab silma ka ühiskondlikult. Kandidaat peab olema Eesti kodanik ja Läänemaa elanik.

Kandidaate saab esitada 7. novembrini meiliaadressile info@laanemaa.ee või paberkandjal aadressile Sihtasutus Läänemaa, Karja 27, 90502, Haapsalu linn, Läänemaa.
Ankeedid leiab leitavad SA läänemaa kodulehel Aasta isa

Eelmisel aastal valiti aasta isaks Kullamaalt pärit Talis Gilden. Varem on Läänemaa aasta isa tiitli saanud Kalle Orumaa, Toomas Räli, Tiit Seiton, Hannes Smitt, Andres Paju, Maanus Jõevee ja Ülo Loorens.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
just
2 aastat tagasi

ja kui paljudel lastel isad ei elagi perega koos…..no tõesti, kes on pädev valima,et Juku isa on ikka parem kui Juhani……mõelge midagi muud välja.

Isa on kodus hea, mida teised ei näe
2 aastat tagasi
Reply to  just

Valitakse ju “ühiskondlikku isa”, mitte parimat isa.. Välja pead paistma parim, tegelikkus on teisejärguline.

mure laste pärast
2 aastat tagasi

Mida sellest arvavad lapsed? Igal lapsel on ju parim isa!

Aasta isa
2 aastat tagasi

on igale lapsele ta oma isa. Kellele aga Sihtasutus aasta lsa valib, ei saa aru? Valida võib palju, aga parimat lapsevanemat valida ei tohiks. See võib valu teha neile paljudele vanematele, kes kasvatavad oma lapsi läbi raskuste ja väga püüdlikult, kuid ei paista silma ühiskondlikult. Ja miks peabki?

peab
2 aastat tagasi

arvestama , et trellid võivad oodata ja tiitlid kaovad