Rommy: vaba mees on hea olla

Andra Kirna

andra@le.ee

Roman Sultnagirejev ehk Rommy. Foto Andra Kirna

Esmaspäeval peab 50. sünnipäeva muusik, mitmete Haapsalu tuntud sündmuste ellukutsuja ja korraldaja, See teatri eestvedaja Roman Sultangirejev ehk Rommy.

„Iseenda kohta on nii õudselt raske rääkida. Ei taha nagu ennast lahata, olen seda teinud liiga palju.Parem võiks mõni teine rääkida,“ püüdis Rommy juubelijutust kõrvale hiilida.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tomppa
2 aastat tagasi

ÕNNE JUUBILAR 💥💥tomppa

Juhan
2 aastat tagasi

Rommy tore mees, aga see okupatsiooni ülistav üritus on jälk. Võiks vähemalt pidada kõne okupatsiooni õuduste kohta ja paluda mitte kasutada okupantide sümboolikat. Võrdluseks kujutage ette, et juudid SSi, Poola geto ja Auschwitzi nostalgiapäevad, sõidavad lahedate saksa autodega ringi SS mundrid seljas. Lahe!

viloloog
2 aastat tagasi
Reply to  Juhan

Kas Teie olete rumal?

Nimi
2 aastat tagasi
Reply to  viloloog

Tundub küll, et on. Sellistele on korduvalt selgitatud “nende koledate päevade” mõtet ja olemust, kuid kes ei taha aru saada, ega see ei hakkagi kunagi aru saama. Lohutada võib end sellega, et ega kõigile ei peagi meeldima ja kõigile ei saagi meeldida, ning pole ka vaja.

Igatahes, Rommy, palju õnne!!!

Logistik
2 aastat tagasi
Reply to  Juhan

Nõukanostalgia tantsib haudadel! Õige tähelepanek!

Mnjah
2 aastat tagasi
Reply to  Juhan

Kahju kui kellegi lapsepõlve ja noorusaja rõõm ning emotsioon sõltub kehtivast riigikorrast (äkki peaksid need Kerstiga tegema ühise huviringi). Mul küll ei olnud sellest kehtivast võimust sooja ega külma, aga lapsepõlv oli helge ja noorusaeg magus ning see on ikka meenutamist väärt, elaks nagu uuesti läbi:)

ahah
2 aastat tagasi
Reply to  Juhan

kõigil oli olemas töö, riik ei talunud mingisugust p…rastiat ja vastuklähvimist.. mis seal halba oli?

Logistik
2 aastat tagasi
Reply to  ahah

Ja vene soldatid möllasid kõikjal ja eesti rahvas oli ikkagi väga õnnelik!

nõustun
2 aastat tagasi
Reply to  Juhan

viimane kord nägin seal noori (mitte üle 20a) ei tea kas irooniliselt kandmas miilitsamundreid. ühel oli lausa CA pagunitega jakk üle visatud. hea meelega õpetaks neile nolkidele mida see munder ja sümbol ka tegelikult tähendas. koos eluks ajaks meeldejääva füüsilise noomitusega

Kübe
2 aastat tagasi

kaile, kui elad teise mehega siis oled ka ju ilma naiste.

Kai.
2 aastat tagasi

Vaba mees? Et ilma naiseta?