0

Galerii: Posti tänava remont käib tee mõlemas otsas

Lääne Elu

info@le.ee

Arvo Tarmula fotod

Posti tänava remont käib paralleelselt tänava kahes otsas – Posti tänava Tallinna maantee ääres ja Vaba tänaval.

Mõlemas teeotsas on töömehed kaevanud sügavad augud ja paigaldavad tee alla torustikku.

Posti tänava remont algas 5. juulil asfaldi freesimisega. 7. ja 8. juulil langetati suur osa Posti tänava puudest, mille kännud juuriti välja selle nädala alguses, 19. juulil. Samal ajal käivad ehitustööd nii Tallinna maantee poolses küljes kui ka Vaba tänaval.

Posti tänava remont läheb linnale maksma üle 3,6 miljoni euro. Summast miljoni sai linn riigilt transiitteede korrastamise toetust ja 303 000 eurot on nn koroonaraha. Ülejäänud summa ehk omaosaluse tagab linn laenurahaga.

Posti tänav peaks valmima 31. jaanuaril.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz