Mobiilne kiiruskaamera on täna Risti-Virtsu maanteel

Kiiruskaamera Paliveres. Foto: Urmas Lauri
Mobiilne kiiruskaamera. Foto: Urmas Lauri

Lääne prefektuur teatas, et täna, 23. juulil hoiab Risti-Virtsu maanteel liiklusel silma peal mobiilne kiiruskaamera.

„Soovitame kõigil turvaliselt liiklemiseks kindlasti ühest punktist teise liikumiseks aega varuda,” teatas prefektuur sotsiaalmeedias.

Praegu on Saaremaal käimas Ooperipäevad, mis viivad saarele rohkelt külastajaid. Kolmapäeva õhtul sõitis aga parvlaev Tõll vastu Kuivastu sadama kaid ja on seetõttu on laev liinilt maas.

Tõllu asendab veel täna väiksem parvlaev Regula, mis on toonud nii Virtsu kui ka Kuivastu sadamasse kilomeetrised järjekorrad, sest laevale pääseb vaid elava järjekorra alusel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
need
2 aastat tagasi

kaamerad pole liikluse rahustamiseks , vaid riigile tulu teenimiseks, kõikjale peab piirangud seadma ja nende pealt trahvi maksma, sest seeneline tahab rännata

Paiu Tarmu
2 aastat tagasi
Reply to  need

Burratiino oleks ju äärepealt terve praamitäie inimesi mere põhja ajanud , loomulikult mätsiti kinni kogu see lugu siis , nagu ikka jeestis see asi käib .

Vänt Võll
2 aastat tagasi

Liikuv kaamera ?Kas seal passipilte ka tehakse ??

K.s
2 aastat tagasi

Hiidlased, andke nüüd talda!!!

Ametnik
2 aastat tagasi

Aitäh, kohe liigutame mujale!