3

Lääne-Nigula otsib ametnikke

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääne-Nigula vallavanem Janno Randmaa. Foto: Urmas Lauri
Lääne-Nigula vallavanem Janno Randmaa otsib valda uusi ametnikke. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula vallavalitsus otsib konkursiga kolme ametnikku, sest töölt on lahkunud või lahkumas haridusnõunik Kaie Talving, arendus- ja turundusjuht Heli Randes ning finantsjuht Age Romulus.

„Kellel on kaugelt käia, kellele on tehtud uus pakkumine,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Janno Randmaa.

Peale selle vajab vald juurde hariduse tugispetsialiste – sotsiaalpedagoogi, eripedagoogi ja logopeedi – ning asendajana lasteaedade õppe- ja arenduskoordinaatorit. Viimase konkursile ei laekunud ühtegi avaldust. Tugiteenuste spetsialistiks tahtjaid on kaks.

Haridusnõuniku kohta tahab neli, arendus- ja turundusjuhi ning finantsjuhi kohta kumbagi kolm inimest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Ettevõtja
Ettevõtja

Eks nii olegi, et on omad joped ja teised joped. Kui teised joped võidavad valimised, siis saavad nendest omad joped ja omadest jopedest teised joped.

Tõsised
Tõsised

tegijad lahkuvad Lääne- Nigulast ja põhjused pole need, mida Randmaa välja toob. Jüri Ott räägib pea igal volikogul avalikult neist põhjustest – nigel palgatase, halb sisekliima, olematud töötingimused, töötajatest mitte lugupidamine, salatsemine, info valikuline tilgutamine- see on eelmise vallavanema Mikk Lõhmuse tööstiil ja pärandus, mida Randmaal tuleb kiiresti parandada, muidu jookseb vald tublidest ametnikest tühjaks. Juhtima peab inimene, kes seda tööd oskab ja on ennast tõestanud ja kellel pole küüned enda poole.

Jaanus
Jaanus

Täpselt õige seisukoht ja Mikk Lõhmus hoidku end Lääne-Nigula Vallavolikogust nii kaugele kui võimalik. Nn üle kullatud omad joped ja kaasajooksjad nii ei arva, eks hääletavad Lõhmuse valimisliidu poolt.

wpDiscuz