Lääne-Nigula otsib ametnikke

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääne-Nigula vallavanem Janno Randmaa. Foto: Urmas Lauri
Lääne-Nigula vallavanem Janno Randmaa otsib valda uusi ametnikke. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula vallavalitsus otsib konkursiga kolme ametnikku, sest töölt on lahkunud või lahkumas haridusnõunik Kaie Talving, arendus- ja turundusjuht Heli Randes ning finantsjuht Age Romulus.

„Kellel on kaugelt käia, kellele on tehtud uus pakkumine,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Janno Randmaa.

Peale selle vajab vald juurde hariduse tugispetsialiste – sotsiaalpedagoogi, eripedagoogi ja logopeedi – ning asendajana lasteaedade õppe- ja arenduskoordinaatorit. Viimase konkursile ei laekunud ühtegi avaldust. Tugiteenuste spetsialistiks tahtjaid on kaks.

Haridusnõuniku kohta tahab neli, arendus- ja turundusjuhi ning finantsjuhi kohta kumbagi kolm inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ettevõtja
2 aastat tagasi

Eks nii olegi, et on omad joped ja teised joped. Kui teised joped võidavad valimised, siis saavad nendest omad joped ja omadest jopedest teised joped.

Tõsised
2 aastat tagasi

tegijad lahkuvad Lääne- Nigulast ja põhjused pole need, mida Randmaa välja toob. Jüri Ott räägib pea igal volikogul avalikult neist põhjustest – nigel palgatase, halb sisekliima, olematud töötingimused, töötajatest mitte lugupidamine, salatsemine, info valikuline tilgutamine- see on eelmise vallavanema Mikk Lõhmuse tööstiil ja pärandus, mida Randmaal tuleb kiiresti parandada, muidu jookseb vald tublidest ametnikest tühjaks. Juhtima peab inimene, kes seda tööd oskab ja on ennast tõestanud ja kellel pole küüned enda poole.

Jaanus
2 aastat tagasi
Reply to  Tõsised

Täpselt õige seisukoht ja Mikk Lõhmus hoidku end Lääne-Nigula Vallavolikogust nii kaugele kui võimalik. Nn üle kullatud omad joped ja kaasajooksjad nii ei arva, eks hääletavad Lõhmuse valimisliidu poolt.