Kullamaa koolijuhiks pürgijaid on neli

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kullamaa kooli direktor Kaidi Uueda. Foto: Urmas Lauri
Kullamaa kooli direktor Kaidi Uueda. Foto: Urmas Lauri

Kullamaa keskkooli direktori konkursile laekus neli avaldust.

Lääne-Nigula vald kuulutas konkursi välja, sest läinud õppeaastal juhtis kooli direktori kohusetäitjana Kaidi Uueda, kes ei vastanud kõikidele koolijuhile kehtestatud nõuetele. Praeguseks on aastase lepinguga kooli juhtinud Uueda kõik nõuded täitnud, tal on magistrikraad käes ja ta kandideerib samuti Kullamaa koolijuhiks.

Lääne-Nigula vallavalitsus otsib direktorit ka Noarootsi põhikooli, sest senine koolijuht Mare Tereping pani liiga suure töökoormuse pärast ameti maha. Seda konkurssi otsustati pikendada 12. juulini. „Tähtajaks laekus vaid üks avaldus ja tahaks, et valik oleks suurem,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Janno Randmaa.

Nõva kooli direktori konkurss kestab 19. juulini, sest senine koolijuht Peeter Kallas lahkus poolte kokkuleppel sel nädalal ametist.

Lääne-Nigula vald otsib peale kolme koolijuhi viit ametnikku, sh finantsjuhti ja haridusnõunikku. Randmaa sõnul on igale kohale laekunud üks-kaks avaldust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ei tea....
2 aastat tagasi

…kas see Kaidi on veel tüdruk vöi?

Kui
2 aastat tagasi

Mikk Lõhmus jälle niite ei hakka telgi taga tõmbama, võib uskuda , et isegi tuleb aus konkurss. uus vallavanem annab selleks lootust oma seniste tegudega, sest nagu ta Mikk Lõhmuse nime kuuleb, siis paneb kohe jooksu ja eemale ja õieti teeb…