Loit Lepalaan peab sünnipäeva

Andra Kirna

andra@le.ee

Kullamaa kultuurijuht Loit Lepalaan. Foto: Merilin Kaustel-Lehemets

70. sünnipäeva tähistava muusiku ja Kullamaa kultuurijuhi Loit Lepalaane juubelikontsert jääb praegu küll pidamata, kuid ta ise lubab, et ükskord tuleb see niikunii.

Lepalaan tunneb headmeelt, et on nii kaua rõõmsalt „välja vedanud”. „70 on ju soliidne number ja juubelikontsert on ikka plaanis. Kui sain 60, oli minu sõprade bigbänd Kullamaal koos ja sama plaan oli ka nüüd,” rääkis homne sünnipäevalaps.

Lootust pole Lepalaan kaotanud: „See kontsert tuleb kindlasti. Hiljem, kui kõik keelud on maha võetud ja saab jälle üritusi pidada, teeme ära.” Lepalaane sõnul on tore sõpradega kokku saada ja koos heade muusikutega toredaid lugusid mängida. „Kavas on kõik kenad lood. Mul on suur noodikogu, sealt leiab alati midagi. Mulle üldse meeldib rõõmus muusika. Vahest mõni kurb lugu ka,” lisas ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tean
3 aastat tagasi

Loitu, tubli mees, tõeline oma ala tipp, hea sõber ja kaaslane. Ilma temata poleks Kullamaa see kes ta on – mõtled Kullamaa ja meelde tuleb Loit, mõtled Loit ja meenub kohe Kullamaa. Edu, tervist ja pikka iga, rõõmusta meid ikka oma muusikaga.