Uuest aastast kehtivad Ormsöl piirangud raskeveokitele

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Vormsi praam Ormsö. Malle-Liisa Raigla

Vormsi praam Ormsö. Malle-Liisa Raigla

Tulevast aastast ei pääse raskeveokid nädalavahetustel ja ka teisipäeviti Vormsi parvlaevale, et tagada saare elanikele rohkem autokohti.

Vormsilasi häiris juba pikka aega, et metsaveokid broneerisid oma sõidud saare ja mandri vahel kuude kaupa ette, nii et kohalikud ei mahtunud pahatihti oma sõidukitega parvlaevale. Kannatus sai otsa sel suvel, kui parvlaev Ormsö läks korralisse remonti ja liinile tuli palju väiksem Reet, olukord päädis sellega, et isegi saare ainsa toidupoe kaubaauto ei pääsenud praamile.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pelsot
3 aastat tagasi

Kui palju Vormsil veel metsa alles on, mida igapäevaselt maha võtta ja mandrile vedada?

vormsilane
3 aastat tagasi

Tahaks näha ametlikku otsust. Enneei usu. Aastaid on räägitud et ei saa ega saa. Kas ettevõtjate pöördumisest oli vähemalt niigi palju kasu.

Terve Vormsi
3 aastat tagasi

Tänu vallavalitsusele, kes võitleb selle eest, et korraga mahuks praamile kaks metsakat. Aga kohalikele jääb ju vabalt sõitmiseks teisipäev. Eks oleme leppinud sellega, et juba neljapäevast on praamil rohkem suvemajaomanike sõidukeid, lisaks metsakatele.

Jens
3 aastat tagasi

Taas keelud ja keelud! Inimesed, ise suudate organiseeruda ja omi käike reguleerida??

Kalle
3 aastat tagasi

Ja järjekordselt pandi ühte patt ametsakad ja muud raskemad autod…. Tahaks täitsa näha kuidas nt. kraanaauto nüüd üldse Vormsile pääseb, metsakad bronnivad lubatud päevadel ilmselt terve aasta ette ära nüüd ju…