Läänemaa koolispordiliidu meistrivõistlused korvpallis võitis ühisgümnaasium

Lääne Elu

info@le.ee

Läänemaa ühisgümnaasiumile tõid võidu Kristjan-Sander Peterson (vasakult), Peeter Kaus, Gregor Uustalu, Heinrich Heintalu, Erko Puskar, Demis Teral ja Martin Vatku. Foto: Leelo Paju
Läänemaa ühisgümnaasiumile tõid võidu Kristjan-Sander Peterson (vasakult), Peeter Kaus, Gregor Uustalu, Heinrich Heintalu, Erko Puskar, Demis Teral ja Martin Vatku. Foto: Leelo Paju

Teisipäeval, 17. novembril toimusid Wiedemanni sporihoones Läänemaa koolispordiliidu meistrivõistlused korvpallis 10.-12. klassidele.

Osales neli poiste võistkonda ja kolm tüdrukute võistkonda. Kohtunik oli Jaanus Levkoi.

Poiste võistkondadest osalesid Läänemaa ühisgümnaasium I ja II võistkond, Haapsalu kutsehariduskeskus ja Noarootsi gümnaasium. Oli palju huvitavaid ja tasavägiseid mänge.

Kõige tasavägisemaks osutus LÜG I mäng HKHK-ga, mille võitjast olenevalt oli ka turniiri võitja. Võitjaks tuli LÜG I võites HKHK seisuga 30:24, Teiseks tuli HKHK ja kolmandaks LÜG II. Resultatiivsemaks mängijaks valiti poistest Gregor Uustalu. LÜG I meeskonda kuulusid: Kristjan-Sander Peterson, Peeter Kaus, Gregor Uustalu, Heinrich Heintalu, Erko Puskar, Demis Teral ja Martin Vatku.

Tüdrukute võistkondadest osalesid Läänemaa ühisgümnaasium I ja II võistkond ning Noarootsi gümnaasium. Võistkondi oli küll vähe, kuid tase oli hea ja põnevust küllaga. LÜG I ja LÜG II mäng läks isegi lisaajale. Turniiri võitjaks tuli mõlemad mängud võitnud LÜG I, teiseks Noarootsi gümnaasium ja kolmandaks LÜG II. Resultatiivsemaks mängijaks valiti tüdrukutest Eliis – Maria Koit. LÜG I võistkonda kuulusid: Katarina Sits, Andrea – Garlet Ojamu, Triin Kahn, Madelen Kalvik, Elise Pihlakas, Lisett Mary Aasma, Eliis – Maria Koit ja Aliis Vatku.

Robin Särg, Läänemaa ühisgümnaasiumi õpilane

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments