Meelika Hainsoo tahab regilaulu hõbedasse valada

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Meelika Hainsoo Ööülikooli avalikul lindistusel Soolus. Foto: Urmas Lauri

Meelika Hainsoo (vasakult) ütles Taaveti kultuuritalu perenaisele Viivika Orulale, et Rehetoa akadeemia on just täpselt see koht, kus regilalulust rääkida. Saadet lindistas helirežissöör Külli Tüli (paremal). Foto: Urmas Lauri

Rahvamuusik Meelika Hainsoo ütles teisipäeval Soolu külas Taaveti kultuuritalus toimunud Ööülikooli avalikul lindistusel, et tema suur unistus on valada regilaulud hõbedasse.

„Õpin rahvuslikku metallitööd. Unistan sellest, kuidas saan hakata regilaule hõbedasse valama. Vaatame, mis sellest välja tuleb,” ütles Hainsoo. „Mulle tundub, et need lood on lihtsalt niivõrd võrratud ja ilusad, et neid peab kuidagi materialiseerima.”

Soolu külas Taaveti kultuuritalus Rehetoa akadeemiat korraldav Viivika Orula meenutas, kuidas sündis mõte lindistada Taaveti rehetoas regilaulusaade.
.....
Fotod: Urmas Lauri

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments