Anvar Samost: rohkem kontrolli, vähem privaatsust, vähem vabadust

Anvar Samost. Foto: erakogu

Anvar Samost. Foto: erakogu

Viimastel nädalatel on üksteise järel tulnud teateid erinevatest seaduseelnõudest või algatustest, mille kõigi ühiseks nimetajaks on vabaduste piiramine ja suurema kontrolli kehtestamine meie kõigi elude üle.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
libedike
3 aastat tagasi

glavlit töötab täis tuuridega, kõik koalistasiooni sõimavad artiklid ja libedikke kiitvad artiklid on tasulised, aga pealkirjad rasvased. kommikustutajaid on vist tööle võetud terve armee, teatud sõnad on üldse vetostatud, toimub ainult sündmuste ühekülgne kajastamine , vastaspoolele sõna ei anta, kui saavad siis on küsimused pahatahtlikud ja halvustavad. neid sovieti aegseid üleskutseid# a la, seltsimehed on tulnud ettepanek töökollektiivides sm. nõukogude vastast käitumist arutada#, tuleb juba ridamisi. poliitbüroo tegelaste pilte eksponeeritakse ajalehtede külgedel vaata et elusuuruses ja kõikjal, ja tasub ju meenutada kes omistab meie ühekülgset ajakirjandust.

Enriko
3 aastat tagasi

Kui samad eelnõud esitanuks refi-sotsi valitsus (kelle ajal ametisse istutatud ametnikud need tõenäoliselt valmis treisidki) kõlaks Samosti suust hoopis kiidulaul. Praegu on vaja lihtsalt koalitsiooni sõimata. Kusjuures kõigi protestipunktidega (v.a. ühise perenime võtmise keelustamise halvustamisega) olen nõus. Ehk opositsiooni ühisrinne hääletabki nad maha? Erinevalt muist teemadest võite vast isegi EKRE häältega arvestada.

jamps
3 aastat tagasi

No Samost ise selle pioneer, keelas postimeheski kommentaarid ära … nüüd sokkis err portaali viludaks ning kiidab ilmselt heaks ka refide vihakõne eelnõu, mille isegi Paul Keres maha tegi.
Samost on natuke vale mees vabadustest rääkima … ja kuna ta ka poliitikas käinud siis seda enam. Tal ikka teatud vihkamine ühe seltskonna kohta. Samas .. olgem ausad … palju neid oleks, kes naerva näoga oma läbikukkumist hinnata võtavad. Tuleb Samostist ka aru saada.

juss
3 aastat tagasi
Reply to  jamps

Hakatuseks võiks ikka artiklit mõttega lugeda!

jamps
3 aastat tagasi
Reply to  juss

mul pole midagi vaja lugeda rohkemat … samost räägib seda juba mitu aastat , eile konkreetselt raadios koos oma suure sõbra “kristjaniga”. Ainuke õige jutt on neil, et pankadel pole konkurentsi.