0

TS Laevade juht Jaak Kaabel uueks ametiajaks ei kandideeri

Lääne Elu

info@le.ee

TS Laevade juhatuse esimees Jaak Kaabel juhib firmat, mis käitab nelja uut suurt parvlaeva Hiiumaa ja Saaremaa liinidel. Pildil on ta 2018. aasta augusti lõpus Leigril Rohuküla sadamas. Foto: Arvo Tarmula

TS Laevade juhatuse esimees Jaak Kaabel juhib firmat, mis käitab nelja uut suurt parvlaeva Hiiumaa ja Saaremaa liinidel. Pildil on ta 2018. aasta augusti lõpus Leigril Rohuküla sadamas. Foto: Arvo Tarmula

TS Laevad juhatuse esimees Jaak Kaabel ei kandideeri uueks ametiajaks. Kaabeli volitused lõppevad 10. septembril, uue juhi leidmiseni täidab tema kohuseid juhatuse liige Guldar Kivro.

„Mul on olnud suurepärane võimalus juhtida ühte Eesti riigi strateegilist ettevõtet ajal, mil reisijate ja sõidukite arvud meie parvlaevaliinidel olid rekordilised, aga ka mitmetes kriisiolukordades, näiteks koroonapandeemia ajal või perioodil, mil Rukki kanali madala meretaseme tõttu avasime ajutise liini Heltermaalt Virtsu. Heameel on tõdeda, et TS Laevad on täna tugev, edasipüüdlik ja hästi toimiv ettevõte, tänan kõiki kolleege ja partnereid usalduse ja sujuva koostöö eest,“ ütles Kaabel.

TS Laevad nõukogu esimees Valdo Kalm hindab kõrgelt Kaabeli panust TS Laevad arengusse. „Jaagu eestvedamisel on TS Laevad arenenud kliendi- ja keskkonnasõbralikuks teenindusettevõtteks. Parvlaevast Tõll on saamas hübriidlaev, uuenenud on pardateenused ja kliendirahulolu tõusnud rekordilise näitajani. Täname Jaaku tema panuse eest ja soovime talle uusi põnevaid väljakutseid,“ lausus Kalm.

TS Laevad juhatus on kolmeliikmeline, sinna kuuluvad Jaak Kaabel, Guldar Kivro ja Ave Metsla. Kaabel on olnud TS Laevad juhatuse esimees alates septembrist 2017.

TS Laevad juhatuse esimehe kohale kuulutatakse välja avalik konkurss. Alates 11. septembrist kuni uue juhi leidmiseni täidab juhatuse esimehe kohuseid Guldar Kivro.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz