Mänguväljakud on taas avatud

Haapsalus võivad lapsed taas mänguväljakutel mängimas käia. Arvo Tarmula
Haapsalus võivad lapsed taas mänguväljakutel mängimas käia. Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsus avas tänasest taas linna mänguväljakud.

„Valitsus leevendab piiranguid ning nii ka meie,” ütles Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Mänguväljakutel käies tuleb jälgida 2+2 reeglit.

Mänguväljakuid puhastavad igal hommikul Haapsalu kultuurikeskuse töötajad – koristaja ja tehnik. Reede hommikul alustasid nad puhastamist kell pool 9 hommikul ning kultuurikeskuse juhi Gülnar Murumäe sõnul võttis kõigi mänguväljakute puhastamine aega poolteist tundi.  „Enne kümmet oli tehtud,” ütles Murumägi.

Puhtaks said kõik mänguväljakutel olevad kontaktpinnad. Sukles lisas, et oleks hea, kui mänguväljaku kasutajad desinfitseerivad käed ka peale mängimist. „Apteekides on vahendid saadaval,” ütles Sukles.

24. märtsil lisasid nii Haapsalu kui ka Lääne-Nigula vald mänguväljakutele sildid, mis ei soovitanud nendes mängida. „Ega me neid sulgenud ei ole kunagi, mõistlikult on neid võimalik kogu aeg kasutada võinud, võib-olla teeme sildid nüüd ringi,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Postimees
4 aastat tagasi

Ilusat Võidupüha

Elli
4 aastat tagasi

No Kastani tänava väljakul oli rahvast nii palju, seal ei kehtinud küll 2+2 reegel.