Aare Karolin: kuu ja veidi rohkem eraldatust

Lääne Elu

info@le.ee

Vinoteegiomanik Aare Karolin täitis karantiinipäevi käsitööga, kleepides vahuveinikapsleist kokku seinakaunistuse. Foto: erakogu

Vinoteegiomanik Aare Karolin täitis karantiinipäevi käsitööga, kleepides vahuveinikapsleist kokku seinakaunistuse. Foto: erakogu

Kas pole nii, et sõna karantiin tuleb sõnast quaranta (itaalia k 40 (päeva)), mitte kaks nädalat, nagu meil viirusega seoses rõhutatakse?

Meie kaasa Üllega istume jätkuvalt eraldatuses kodus, õigemini küll tööl Haapsalus. Õnneks ongi meie töökoht selline kodune paik, kus olla ja toimetada. Inimestega kokku ei puutu, hoiame distantsi. Müüme veini inimestele kaasa. Pudeliga ostetakse harva, pigem ikka kastiga. Kui varem tegime plaane mitu kuud ette, siis praegu oleme ootel. Keeruline olukord.

Siiski tuleb aeg-ajalt poest süüa ja majapidamistarbeid osta. Meie pole peale veini midagi varunud. Kempsupaber, jahu, tatar, sool ja tuletikud on kõik siiani toredalt müügil.

Vahe on vaid selles, et teistega kohtumisel enam ei emba, suudle ega kätle. Igav. Uudiseid ei taha enam ka vaadata – oh, kuidas tüütab.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments