Haapsalu spaad küsisid töötukassalt toetust

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Fra Mare spaa juhataja Maret Sukles hoiab inimesi palgal. Foto Arvo Tarmula

Spaahotellid Fra Mare ja Laine hoiavad oma töötajaid palgal edasi ja saatsid eile töötukassale avalduse toetuse saamiseks.

Töötukassa hakkas esmaspäeval vastu võtma ettevõtete taotlusi töötasu hüvitamiseks. Mõlemad Haapsalu spaahotellid kavatsevad riikliku meetme toel oma töötajad alles hoida. „Oleme otsustanud oma inimesi palgal hoida, kuni ettevõttel ressursse jagub,” ütles Fra Mare spaa juhata Maret Sukles.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
aga
4 aastat tagasi

Aga Laines ju koondati inimesi,seal käib nii,et kes julgeb vähegi enda eest seista ja suud lahti teha,koondatakse ära,töötajaga ei räägita eelnevalt ühtegi sõna (oleks ju viisakas) ja koondati ju parimad töötajad,mõned pidid isegi avalduse kirjutama määramata ajaks palgata puhkuseks.Kuidas on neil õigus küsida töötukassalt raha,kui asutus on plaaniliselt remondis,nagunii oleks pidanud midagi maksma.

jah
4 aastat tagasi

ei muuda see kriis midagi, ikka raha,raha,raha. Tahetakse luksuslikku elu, samas töötajatele makstakse väga vähe. Võetakse suuri dividente ja ikka peab riiki lüpsma ja abi küsima. Küll see maailm on ahnusega jube………

Pamp
4 aastat tagasi

Ja mida tonti uksetehas on üks suurimaid toetuse küsijaid. Seal pole ju mingit erilist kontakti töötajate ja klientide vahel. Poemüüjatega võrreldes seal olematu oht nakatuda.

Treial
4 aastat tagasi

Ainult loll ei võta rahapakke maast kui need seal vedelevad. Uksetehas toodab ka hooga edasi aga raha küsivad. Kasum on igaaastaselt suurem kui see palgatoetus. Äris tuleb ka vahel sisse raha panna, mitte ainult välja võtta.

Mart
4 aastat tagasi

Arvan, et sel aastal ei näe spaad ühtegi klienti.

Härra Õ
4 aastat tagasi

Mismoodi hoiavad palgal, olen mitmelt Fra Mare töötajalt kuulnud, et istuvad palgata puhkusel!??

Treial
4 aastat tagasi
Reply to  Härra Õ

Aga toetama peab. Igaaastane kasum ei tohi kaotai minna.

Pamp
4 aastat tagasi

Vaesekesed ei suuda kuudki vastu pidada. Hinnad on kallimad, kui lõunamaareisid ja ise maksavad enamus töötajatele miinumumi lähedast palka ja nüüd kerjavad veel tötukassastki.

Nimi
4 aastat tagasi
Reply to  Pamp

Paneb imestama tòesti. Asutused/firmad mis on aastaid töötanud ja samas makstes inimestele miinimumpalka ja ei ela paari kuud kriisiaega üle???? Äkki tuleks need siis üldse kinni panna v anda nende käsutusse kes äri ajada oskavad. Samamoodi ajab naerma Bolt kellel on vaja 50 miljonit laenu juba??? Endal kàive selline et kuku perseli.