Haapsalu otsib kärpevõimalusi

Haapsalu otsib eelarve kokkuhoiu võimalusi. Esimese asjana jäetakse ära lähiajaks kavandatud investeeringud, vahendas „Aktuaalne Kaamera”.

„Mõtleme, kus on võimalik kokku hoida, kas mingite tegevuskulude kärpimisega, mõtleme toetuste vähendamisele, kui on siin mingisugused klubid või üksikisikud taotlusi teinud, aga täna me ei mõtle veel koondamistele ja palgakärbetele,” lausus Sukles.

Sukles lisas, et linna põhikooli ehitus jätkub ka kriisi ajal ja endiselt on plaanis algkooli renoveerimine. Krahviaia tennisekeskuse puhkehoone rajamist ei võeta praegu aga kindlasti ette.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
linlane
4 aastat tagasi

Linnavalitsusel oleks aeg mugavustsoonist välja tulla ja mõelda suuremalt, mitte elada juba aastaid hommikust õhtasse.

elu kui lill
4 aastat tagasi

samuti on vajalik kokkuhoidu vallavalitsustes.Kas vallas on ametnikud algharidusega puupead? Igal nädalal on 2-3 inimest koolitusel,õppereisil või hoopis puhkusel. Vastuvõtu päeval ei ole ka kohal. St.aega palju, kohustusi vähe. Praegune kriis näitab hästi,et riigis valitseb bürokraatia ehk ametnike üleküllus.

Tont
4 aastat tagasi

Ei mõtle see linnavalitsus midagi kokkuhoiule.Sest juba aastaid põlevad sada suurt laternat öö läbi Paralepa terviserajal rebaste rõõmuks. Kuigi olen sellest rääkinud neile. Milleks ??

lugeja
4 aastat tagasi

Tänavavalgustus põles eile 01.04 juba kell 19.00 õhtul, kui veel suur valge väljas.

Pakkumine
4 aastat tagasi

Alustaks linnavalitsuse palganumbritest!

vot siis
4 aastat tagasi
Reply to  Pakkumine

Lollusel ja lauslollusel on ka vahe. Lampide osas on tegu lauslollusega. Jah, need süttivad vastavalt automaatselt ,kuid on ju võimalus ümberreguleerida see automaatika. Iga päevaga valgeneb. Õppige säästlikuks.