Tallinna maantee ja Jaama tänava remonti eriolukord ei takista

Endine Pagula juht ja endine Lääne maavanem Innar Mäesalu asub aprilli lõpus ametisse Haapsalu linnavalitsuses, kus kaotab töö pastor, endine ehitusettevõtja ning aselinnapea Peeter Vikman. Arvo Tarmula
Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu ütles, et eriolukorra tõttu teeremont ära ei jää. Arvo Tarmula

Väljakuulutatud eriolukord ei takista Haapsalus Jaama tänava ja Tallinna maantee remondiga alustamist.

„Just hommikul arutasime, et ehitaja on kõik ettevalmistused teinud, tema on valmis alustama,” ütles Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu.

Mäesalu lisas, et tema ei näe probleemi, miks ei võiks ehitusega aprillikuus alustada, sest ehitaja kasutab kohalikku materjali, mille saamisega praegu raskusi ei ole.

Kõigepealt on plaanis alustada aprillikuus Jaama tänava remondiga fooriga ristmikust raudteejaamani ning seejärel remontida Tallinna maantee lõik Vahtra ristmikust kunagise Ridala valla piirini Alexela tankla ja ehituspoe Stokker vahel. „Võib-olla ettevõte suudab teha ka paralleelselt, aga kui on valida, siis alustab Jaama tänavast,” ütles Mäesalu.

Jaama tänav peab valmis olema juulikuuks ja Tallinna maantee augustiks. Liiklust remondi ajal ei suleta, kuid transiitliiklus on suunatud ehitusalast eemale.

Kahte teelõiku rekonstrueerib Lääne Teed ning see läheb kokku maksma 1,4 miljonit eurot, millest miljoni euroga toetab ehitust riik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
P.Part
4 aastat tagasi

Peab Haapsalulinnavalitsuse jüngrid nüüd võtma eritähelepanu alla, et nad oma tööd järelvaataiatena korralikult teeksid. Teen ettepaneku, et halva töö korral hakab ümbertegemisi kinni maksma Haapsalu Linnavalitsus oma palgafondi arvelt ja isiklikes omandites olevate firmade osade arvelt. Kas ükskord saab korra maija?

Kohalik
4 aastat tagasi

“kuid transiitliiklus on suunatud ehitusalast eemale” Kuhu kurat suunatakse Tallinna poolt tulejad kes tahavad kesklinna saada??? Läbi alexela tankla kastani poole või uuemõisast valgeväljale?

Kodanik
4 aastat tagasi

Ja koristada ei viitsi neid teelõike mitte keegi vist. Sõidutee ääred on nii mustad. Võiks ikka rohkem kui korra aastas masinaga üle käia.