Kohus karistas roolijoodikut šokivangistusega

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kolmapäeval läks otse kohtusaalist kuuks ajaks vangimajja Artur Hest, kes jäi kaks korda järjest politseile vahele joobes juhtimisega.

Politsei tabas 31aastase kriminaalses joobes autorooli istunud Hesti pühapäeval ning karistuseks pidi mees öö arestikambris veetma. Esmaspäeva hommikul arestimajast vabanenud Hest jäi aga öösel kell üks taas politseile kriminaalses joobes vahele.

Kolmapäeval pidi Hest oma tegude eest Haapsalus kohtu ees vastust andma. Kohus mõistis talle aastase vanglakaristuse, millest kuu peab ta reaalselt vangis istuma. Karistust kandma viidi mees otse kohtusaalist.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vänt Võll
4 aastat tagasi

Karistusena peaks kriminaalse joobe eest (trahviga)koos käima 6 klistiiri ja auto konfiskeerimine.Ning automaatselt alati 10 päeva aresti.

juss
4 aastat tagasi
Reply to  Vänt Võll

härra võll võib ka teil juhtuda,kas oleta arestis ka ühe päeva veetnud

juss
4 aastat tagasi
Reply to  juss

kui jah siskuidas tundus

Agu
4 aastat tagasi

Mõrvaritele antakse juba üks kuu karistust!? Varsti on kõigil luba tappa õigused käes.

kont
4 aastat tagasi

Üks kuu natuke vähe pole või? Esimene kord kriminaalse eest sai öö kaineris magada, okei. Aga järgmisel ööl samuti ja kriminaalses joobes. See näitab selgelt, et tüüp ei pea kohtust ega mingitest seadustest lugu.

Roheline
4 aastat tagasi

See inimene vajab ilmselgelt alkoholismi ravi! Muidu on kohe jälle täis peaga autoroolis….