1

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 2. aprillil

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Päästjad põletasid maja maani maha

Päästjad harjutasid viis päeva Haapsalu–Laiküla maanteel Utu bussipeatuse lähedal kahekorruselises majas suitsusukeldumist. Viimasel päeval põletati maja maani maha.

Viieristil alustab raamatuklubi

Viieristi klubi eestvedaja Liis Keevallik plaanib 18. aprillist alustada raamatuklubiga. Keevalliku plaani järgi loevad klubilised kuu aja jooksul läbi ühe ja sama teose ning kokku saades arutavad selle üle.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Mnjah
Mnjah

Tundub, et vanaema kuldmünte on rohkemgi veel:)

wpDiscuz