0

Lääne Elu teisipäeval, 5. veebruaril

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Koluvere vanadekodu avab märtsis uksed

Tühjaks jäänud Koluvere hooldekodu ruumides avab märtsis uksed Lossipargi eakatekodu. Seda hakkab pidama ettevõte Maarjamaa Kodud, mille juht on Koluverest pärit Kristo Priimägi.

Läänlased võitsid sumo meistrivõistlustel üheksa medalit

Pühapäeval peeti Risti põhikooli võimlas sumomaadluse Eesti meistrivõistlused täiskasvanutele ja lastele. Osaleijaid oli üle kahesaja. Läänlastest võtsid oma grupis võidu Kenert Rehkalt ja Lisette Böttker.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz