0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 23. oktoobril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Politsei eelistab kihutajaid hoiatada

Suur liiklusõnnetuste ja neis hukkunute arv Eesti maanteedel viis selleni, et augustis keskendus politsei täie jõuga sõidukite kiiruse mõõtmisele Eesti teedel. Sama tegid Läänemaa politseinikud, kuid kiiruseületajaid Läänemaal sellevõrra rohkem ei tabatud.

Läänemaalt pürib suurpeole ligi 80 koori ja tantsurühma

Tuleval aastal Tallinnas toimuvale juubelilaulu- ja tantsupeole on Läänemaalt end kirja pannud 79 koori ja tantsurühma, paljud neist peole pääsevad, selgub pärast jaanuaris algavaid ülevaatusi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz