Palivere postkontor jääb kinni, teised lahti

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Linnamäe postipunkti pidaja Kaja Puusepp. Foto Arvo Tarmula

Minister Rene Tammist teatas eile, et käskis Eesti Postil postiasutuste sulgemise pooleli jätta, see tähendab, et Risti, Martna, Rõude ja Linnamäe postipunktid jäävad avatuks, Palivere aga kinni.

Eile pärastlõunal teatas majandus- ja kommunikatsiooniministeerium pressiesindaja Mihkel Loide vahendusel, et postiasutuste sulgemine on peatatud. Otsus sündis eilsel Eesti Posti juhtkonna ning ettevõtlus- ja infotehnoloogiaministri Rene Tammisti kohtumisel. Eesti Post on üle Eesti postiasutusi sulgenud. Konkurentsiamet muutis 11. oktoobril ettevõtte tegevusluba, mis lubas kinni panna üle Eesti 75 postiasutust. Läänemaal oleks neid novembris suletud viis – Palivere postkontor ning Linnamäe, Risti, Rõude ja Martna postipunkt.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
paliverekas
5 aastat tagasi

Palivere on piisavalt suur koht, et siin võiks ja peaks postkontor olema. Välja suretama hakati meie postkontorit nii, et muudeti koguaeg lahtioleku aegu, siis jälle mingil ajal kinni. Nii ei teadnud inimesed tulla ja pärast oli Omnival hea öelda, et ei ole kliente. Mis jaurate niimoodi?