Omniva: lumeolud takistavad kullerite tööd, paki- ja postikanne on raskendatud

Lääne Elu

info@le.ee

Seoses talviste ilmastikuoludega on raskendatud Omniva posti- ja pakikullerite töö ning kandes esineb täna tõrkeid.

Omniva Baltikumi logistika- ja kullervõrgu juhi Kristi Undi sõnul on kõige keerulisemad piirkonnad Tallinn, Keila ja kaugemad maapiirkonnad, kus perioodika, kirjade ja pakkide kanne toimub kas osaliselt või alles homme. Samuti on kullerite töö tavapärasest keerulisem Viljandimaal.

„Suurem osa meie autopargist sõidab juba suverehvidega, mis muudab ootamatult tekkinud talvistes ilmastikuoludes liikumise keeruliseks ja ohtlikuks – toimetame kõik saadetised oma klientideni esimesel võimalusel, kuid peame mõtlema ka kullerite ohutusele ja heaolule,” ütles Unt ja palus kõikidelt Omniva klientidelt arusaamist ja mõistvat suhtumist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
naljakas
3 kuud tagasi

Talvel käisid lehed kasti õigeaegselt. Nüüd max 5 cm lumeollust ja enam läbi ei pääse? Ha-ha-haa.

LQGB NLKP ENSV
3 kuud tagasi

Kuidas meite võitmatu Puurottide Armee Venemaa Föderatsiooni Relvajõududele vastu saab kui lörtsisadu halvab liikluse ja natuke tuult viib nädalateks elektri?
Sõda ei kestaks üle tunni aja pakun….

Viu, viu, viu...
3 kuud tagasi

Huvitav, et DPD, Smartpost, Venipak ja teised ei hädalda. Ainult see riigi rahakoti otsas olev hädaldab, et kord tellitakse e-post liiga palju pakke, kord ei võeta piisavalt ruttu välja, kord on süüdi 4 aastaaega ja rahvusvaheline imperialism. Küll on häda ikka…

Kodanik
3 kuud tagasi

Ise ka hädaldad.

Kes
3 kuud tagasi
Reply to  Kodanik

hädaldab?

Haavatav Eesti!
3 kuud tagasi

Küll me oleme ikka nõrgukesteks jäänud lillelapsekesed!
Iga tugevam tuulehoog, tihedam vihmasadu või ette ennustatult maha sadanud 10cm lund on katastroof ja viib mitmed teenused rivist välja.
Ei taha mõeldagi mis mingi tõsisema ohu korral toimuma hakkab?