Päästjad eemaldasid mahakukkunud puid

Eile õhtul ja täna varahommikul käisid päästjad eemaldamas mahakukkunud puid.

22. aprillil kell 18.23 käisid päästjad eemaldamas Lääne-Nigula vallas Vaisi külas elektriliinile kukkunud suurt männipuud. Puu eemaldati liinilt ning tee puhastati taas ohutuks liiklemiseks.

23. aprilli hommikutundidel käisid päästjad eemaldamas tuulega teele kukkunud puid. Kell 4.54 teavitati häirekeskust, et Lääne-Nigula vallas Keskvere külas  on puu ohtlikult teele kukkunud ning takistab liiklust. Päästjad eemaldasid puu teelt. Vormsi saarel kukkusid kaks puud teele Sviby külas ning üks puu Söderby külas. Päästjad eemaldasid sõiduteele kukkunud puud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments