Taeblas korraldatakse Lääne-Nigula valla sünnipäeva puhul fotojaht

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Järgmisel laupäeval korraldatakse Taeblas Lääne-Nigula valla sünnipäeva puhul fotojaht.
Järgmisel laupäeval korraldatakse Taeblas Lääne-Nigula valla sünnipäeva puhul fotojaht.

Lääne-Nigula valla sünnipäeva peetakse tänavu varasemate aastatega võrreldes teistmoodi. Taeblas tegutsev ühing Kehale ja Vaimule korraldab sel puhul 20. oktoobril fotojahi.

“Mõtlesime, et teeks sel aastal varasemate kordadega võrreldes midagi teistmoodi,” ütles Kehale ja Vaimule eestvedaja Riina Kopti. “Et tavapärase kontserdi asemel tutvustaks erinevaid võialusi vaba aja veetmiseks Taeblas ja Taebla kandis.”

Stardis antakse igale jahiseltskonnale ports pilte, mille järgi tuleb võistjelail selgeks teha, kus kontrollpunkt asub. Kontrollpunktides tuleb võistkonnal teha pilt, mehitatud kontrollpunktides tuleb lahendada ka ülesandeid. “Väga erinevat laadi ülesanded,” lausus Kopti, kuid jättis täpsustamata, millised need ülesanded on. “On nii mõtte- ja füüsilisi ülesandeid.”

Võistlema oodatakse kuni kaheksaliikmelisi võistkondi. “Võistlus ei ole aja peale, paremusjärjestus selgub kontrollpunktidest kogutud punktide alusel,” ütles Kopti.

Jaht algab 20. oktoobril kell üks pärastlõunal Taebla bussipeatuses asuva Söögipeatuse juurest. Jahirada on planeeritud selliselt, et paari tunni jooksul jõuavad võistkonnad need jalgsi läbida. Kell neli pärastlõunal autasustatakse Taebla kultuurimajas võitjaid.

Fotojahil osalejaile pakutakse suppi ja saiakest ning igaüks saab ka diplomi. Peaauhinnaks on tasuta pääsmed õhtusele peole.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments