Uspenski võitis Läänemaa basseinitriatloni

Lääne Elu

info@le.ee

Kevin Uspenski. Foto: Rene Rõõmus
Kevin Uspenski. Foto: Rene Rõõmus

Pühapäeval said Läänemaa noored üheskoos ennast ületada ning raudmehelikult aega veeta – aset leidis Läänemaa basseinitriatlon, kirjutas spordientusiast Kadri Lukk.

Tänavune võistlus oli erakordselt huvitav, sest paremusjärjestus muutus iga ala järel nii tipus kui ka tabeli teises pooles. Põnevust jätkus kõikidele kaasaelajatele ja osalejatele algusest lõpuni.
Läänemaa noorte basseinitriatloni üldvõidu võttis sel aastal Kevin Uspenski, kes läbis raja ajaga 20:10 (sh parim ujuja, parim jooksja). Teine oli Robin Reesar (sh parim rattur) ajaga 20:25 ning kolmas Raul Reesar ajaga 20:51.

Robin Reesar. Foto: Rene Rõõmus
Vanema vanuseklassi alavõidud numbrites: ujumise alavõiduks oli tarvis ujuda 100 m ajaga 01:15,87 (Uspenski), sõita 4,6 km ratast ajaga 11:55,11 (Reesar) ning joosta 1,25 km ajaga 05:44,69 (Uspenski). 

Tugevate noormeeste kõrval oli parim neiu oli Madelen Kalvik, kes läbis raja ajaga 22:15. Tütarlaste parim oli Karen Loorens (23:03) ning poiste arvestuse parim Sefran Looveer (25:34). Nooremas vanuseklassi alavõidud tulid järgmiste numbritega: ajaga 1:20,68 kindlustas ujumise alavõidu endale Rauno Laksberg, parimat rattaaega 14:26,48 näitas Karen Loorens ning kiireimat jooksuaega Eliise Loorens ajaga 23:43 (sh päeva teine aeg end üldvõitjaks jooksnud Uspenski järel). 

Vihm oli selleaastase raja mõnusalt pehmeks teinud, et triatlon kuidagi lihtne ei tunduks. Kõiki finišeerijad olid tegelikult võitjad. Võistluse korraldas suusaklubi Sula sponsorite ja vabatahtlike abiga.

Kadri Lukk, spordientusiast

Fotod: Rene Rõõmus

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments