Läänlaste tulemusi Paide-Türi rahvajooksult

Paide-Türi rahvajooksu start. Foto. erakogu
Paide-Türi rahvajooksu start. Foto. erakogu

Paide-Türi rahvajooks oli ühtlasi tänavuse linnajooksude sarja viimane etapp. Pikemal, 13,6 km rajal saavutas Lauri Luik 784. lõpetaja hulgas 18. koha ajaga 49.11. Teine alla tunni lõpetanud läänlane oli Andi Vallik. Ta sai 108. koha ajaga 58.41.

Kuigi kogu aeg tiputas vihma ja polnud just väga soe, saavutas ülekaaluka võidu just Musta mandri mees Ibrahim Mugunga Wachira ajaga 40.46. See oli talle Eestis juba üheksandaks võiduks järjest. Oma enda rajarekordile jäi ta alla 15 sekundiga Uus rajarekord oleks tähendanud talle, või ükskõik kellele, tuhande eurost boonust. Sellise ilmaga oleks rekordisünd olnud ebatõenäoline.

6,5 km rajal Kirnast-Türile oli oli 2099 lõpetajat. Läänlastest olid kiiremad 244. lõpetanud Tarvo Mets ja 944. lõpetaud Silja Vanaisak aegadega vastavalt 34.17 ja 46.33.

Võitjaks krooniti 6,5 km jooksus Olari Allas. Tema võiduajaks fikseeriti 19.43.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Rain
3 aastat tagasi

Tubli, Lauri. Jõudu.