Suur galerii: nostalgiapäevade vanade sõidukite rongkäik

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 114
Fotod Arvo Tarmula

Valdavalt nõukogude mootor- ja jalgratastest, sõidu- ja veoautodest ning bussidest ja isegi traktoritest koosnenud Haapsalu nostalgiapäevade rongkäigus oli nii palju osalejaid, et see kestis üle tunni. Nostalgiapäevad on saanud rahvusvaheliseks nähtuseks – seekord oli osalejate seas terve hulk lätlasi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tebe Palju õnne
5 aastat tagasi

Korjab järgmine kord raha, et saaksid minna üle idapiiri ajukirurgide juurde ja sinna ka jääda. Igatsed seda aega ainult sina. Ja kui sa järgmine kord palati ukse vahelt salaja saad siis varga kombel ei ole ilus teiste arvutit kasutada. Ja võta korralikult oma tabletid ära. Mitte ära kleebi nendest nõukogude sümboolikat palati kapi taha seinale.

Palju õnne
5 aastat tagasi

ohh,milline nostalgia,suur rõõm on näha,kuidas Haapsalu linn ja rahvas igatseb seda vene aega….varsti igatsete ehk Stalini aega ja lehvitate plakatitega ja piltidega.Millest selline nostalgia,mille j¨rgi te nutate ja igatsete?????? Nagunii ju elate enamus nagu vene ajas ,IKKA VEEL.

Kohalik
5 aastat tagasi
Reply to  Palju õnne

Mitte keegi ei nuta ega igatse. Oled asjast valesti aru saanud.

Nata
5 aastat tagasi

Super påev.kiidusõnad korraldajate ja osalejate

linnast
5 aastat tagasi

tore üritus,aitäh korraldajatele !