Lääne Elu lugejad soovivad nostalgiapäevade jätkumist, kuid peavad ka Vintage Weekendit heaks alternatiiviks

Lääne Elu

info@le.ee

Lääne Elu küsis oma lugejatelt, kas nostalgiapäevad peaksid toimuma.

Tasavägiselt arvasid küsimusele vastajad, et nostalgiapäevad peaksid toimuma nii nagu igal aastal ja uus festival Vintage Weekend on nostalgiapäevadele hea alternatiiv.

Nostalgiapäevade senisel kujul jätkamist soovib 207 küsitlusele vastanut ja Vintage Weekendit peab heaks alternatiiviks 201 küsitlusele vastanut.

Kokku vastas küsimustikule 668 inimest. 108 vastanut arvas, et septembri teisel nädalavahetusel ei peaks midagi toimuma ja 101 inimesel puudub arvamus festivali kohta.

51 vastanut leidis, et septembri teine nädalavahetus, mil seni toimusid nostalgiapäevad, peaks toimuma mõni muu festival.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Rahvas
1 aasta tagasi

Parbus teatas vist juba ära ju, mida on ja mida ei ole, aga selle mõttetu küsitluse asemel oleks võinud hoopis küsida inimestelt avatud küsimusi.

Mina oleks soovinud pakkuda välja ürituse nimega Vintis Viikend. On viide vintis olekule, Suure ja Väikese Viigi tagumisele otsale ja kogu septembri kestvale nädalavahetusele ehk vananaistesuvele. Ühesõnaga võiks mõnel septembri esimesel nädalavatusel vindi täiega üle keerata. On ju hea mõte?

toetan
1 aasta tagasi

neid nostalgia päevi tingimusel, et tekkiks ikka tõeline nostalgia tunne sel päeval, poest saaka kaupa ja tanklast kütust ainult talongidega ja enamus kaupa pole üldse saadaval, ka nendel päevadel peaks kehtima gorba kuiv seadus ning laupäev oleks tööpäev.

igatahes
1 aasta tagasi

tamme tn. kandi rahvas toetab enamuses, et hakataks uuesti tähistama ka 1 maid ja oktoobrirevolutsiooni aastapäeva, linnas on nii vähe pühade ja aastapäevade tähistamisi, võiks olla igal nädala vahetusel näiteks paraad, posti tn. on nüüd selleks nagu loodud