Lääne Elu lugejate arvates ei peaks linnavalitsus uut hoonet ehitama

Lääne Elu

info@le.ee

Lääne Elu küsis lugejate käest, kuidas nad on rahul Haapsalu linnavalitsuse uue hoone lahendusega.

Küsitlusele vastas 763 inimest, kellest valdav osa, 81,39% ehk 621 vastajat ütlesid, et linnavalitsus ei peaks uut hoonet ehitama.

11,27% ehk 86 vastajat ütlesid, et võidutöö meeldib, 56 vastanut ütlesid, et konkursil oli paremaid töid, kuid neist 26 olid ka valitud tööga rahul.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
25 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nagu
1 aasta tagasi

vene ajal, täitevkomitee teeb mida tahab

Uuemõis
1 aasta tagasi

kõigepealt panustage oma Raudtee ehitusele ja siis kui tuleb finantsi , tehke uus Linnahoone – olete ärateeninud .

Hakkake raudteed ehitama Rohukülast Haapsallu , küll siis edasine osa ka tuleb…… , seni on see trammi eest 🙂

tehke
1 aasta tagasi
Reply to  Uuemõis

haapsalust parilasse, siis pole sinna kergliiklusteed vaja enam ehitada

mõttetud
1 aasta tagasi

küsitlused, mõttetult lendlehelt

küsiks
1 aasta tagasi
Reply to  mõttetud

kas lv peaks hoopis ühe uue asemel hoopis 3 uut hoonet ehitama, ikka perspektiivi ete nähes, sest sihkadi sahkadi lubad meie rahva arvu 2 miljonini ajada

Rahvas
1 aasta tagasi

Palun, et linnavalitsuse asjapulgad näitaksid üles avatust ja tervikutunnetust. Võrrandis “mingi_eelarvetegelikkus-uus_maja+vana_maja_müük_vms+halduskokkuhoid+vana_maja_uue_rakenduse_tulud=???” oleks tore kõigil selgust omada. Need küsimärgid ei pruugi ka labase numbri näol avalduda, eks seal gi on keerukust. Kellel haridust ei ole, vaadaku lihtsalt pealt ja olgu vait 🙂 Eeldan, et finantsjuhil on seda selgitustööd iseendale, linnapeale ja võibolla veel kellelegi tulnud juba piisavalt mitu korda teha.
Jääme ootama artiklit, mis näitab meie juhte heade peremeestena, visionääridena ja arukate teenistujatena. Udu- ja kuulujutte ei saagi rahvas vastu võtta ega uskuda.

En.
1 aasta tagasi

Kui Lääne Elu lubas hääletada vaid ühelt IP-aadressilt ning neil on alles häälte ajalugu, mõjuvad küsitluse tulemused usutavamalt riigikogu e-valimistest. Oluline on just suhtarv, sest pole alust eeldada, et veebi-LE hääletajad kuuluvad erandlikku ühiskonnakihti, kelle arvamus läheb ülejäänutega teravasse vastuollu.

Ei näe põhjust, miks nt. Ridala rahvas pidanuks eelistama LV kolimist vanalinna, Haapsalu raskeimini ligipääsetavasse kohta. Või miks pärishaapsallased eelistanuks 750-e aastases linnasüdames näha XXI sajandi ‘Karla katedraali’. Haapsalu vanalinn pole halvem Tallinna omast. Ta on lihtsalt teistsugune. Rohkem ’igavaid’ puumaju – rohkem vanalinna!

Jaan. K
1 aasta tagasi

See on alati nii olnud, et kui miskit plaanitakse või tehakse ei kõlba kuhugile ja kõik on kohe vastu.
Kui midagi ei tehta. Kohe kiun, et miks midagi ei tehta.

ikka tehtagu
1 aasta tagasi
Reply to  Jaan. K

Nii on. Sellise olematu küsitluse pinnal leelotada vastuseisu, pole väga tõene. Kas just PEAKS ehitama uue hoone, aga VÕIKS ikka. Ja ka harjutakse sellega niikuinii.

***
1 aasta tagasi
Reply to  ikka tehtagu

kas, hallollusesse kohale jõuab, et kõik muu peaks korras olema, siis ei vingu keegi vastu, aga kui korras pole, ja tahame aga endile paremaid hooneid ehitada, siis selge see et vastu ju!

Tegema peab õigeid asju
1 aasta tagasi
Reply to  Jaan. K

Tegema peab, aga esmalt tehku linna teed ja tänavad ja kõnniteed korda, see on infra kõikide inimeste jaoks, mitte 20 ametniku tarvis raisata 20 miljonit palee jaoks.

Napak
1 aasta tagasi
Reply to  Jaan. K

Lahmime umbes valmis midagi ja siis vaatame ka soli tarvis või mitte?

Pook
1 aasta tagasi

Mõni ametnik võiks seal kõrvalmajas proovipäeval käija saaks endale pildi ette mis võib juhtuda kui terve elu oled käru keeranud.

Vaatleja
1 aasta tagasi

Elagu Posti tänav ja superkivid kus hea jalutada,aitäh linnavalitsus sajandi ehituse eest.Rohepööre Haapsalu moodi peaks olema eeskujuks igale euroopa linnale!

seikspiir
1 aasta tagasi

Kordan veelkord: kõige kehvemas rahalises seisus OV – Haapsalu linn. Ja nüüd äkki UUS valitsushoone? Kortermaju renoveeritakse kogu aeg, miskipärast ei ole odavam uus ehitada. Renoveerige kasvõi vana valitsushoone ära!

Eeskujuks teistele
1 aasta tagasi
Reply to  seikspiir

See vana kolemaja tuleb kindlasti ära lammutada ja krundid endistele omanikele tagasi anda. Eriti nilbe oli see nn. töökangelaste pildirivi.

Napak
1 aasta tagasi

Need nn. endised võivad tööle minna kui raha tahavad.

Uuemõis
1 aasta tagasi
Reply to  seikspiir

uut maja on vaja aga momendil mitte. seda võib teha mõne aasta pärast. Seniks aga Haapsalu ja Haapsalu rajoonikad – kirjutage ennast uuesti oma piirkonda sisse , elanikeregistrisse – ja teie mujal töölkäimise TM tuleb teie linna ning riigipoolne proportsioon samuti ja muuseas, see saab varsti olema – kuulsite , mida ütles praegune valitsemisliit – makse on vaja tõsta … Aga selle vastu on rohuks – kirjutage oma kodukanti ja maksud tulevad, KOV ei pea midagi tõstma uisapäisa. ……Ja hoiatage neid …..holmidele ehitusloa väljaandjaid – pange garantiiks ja kohustuslik kindlustus koheselt peale , et need rikkurid ei hakkaks ükskord oma… Loe rohkem »

No ja siis?
1 aasta tagasi

LE lugejad võivad arvata, mida tahavad, aga kas sellest muutub (kas kunagi on muutunud) midagi? Kurb küll, aga kel võim, sel õigus – tahan panen munakive, tahan ehitan uue LV hoone ja üldse ei koti eelarve mingi linna eelarve (nagu ühes loos oli) “punase vilkumine”.