Nõva kooli hoolekogu nõuab kandidaatide avalikustamist

Ivo Karindi
Ivo Karindi

Esmaspäeval saatis Nõva kooli hoolekogu Lääne-Nigula vallavalitsusele pöördumise, kus nõuab kõigi kolme Nõva kooli direktori kandidaatide avalikustamist.

„Seoses käimasoleva Nõva Kooli direktori konkursiga ning asjaoluga, et väljaanne Lääne Elu teavitas üldsust ühest kolmest kandidaadist, palun avalikustada ka teised kaks kandidaati, sest see seaks kõik kolm Nõva Kooli direktori kandidaati võrdsetele alustele ning valikutest sooviks olla informeeritud nii Nõva Kooli ümber koondunud kogukond kui ka laiem üldsus,” seisab pöördumises.

Pöördumisele on allakirjutanud Nõva kooli hoolekogu esimees Ivo Karindi ning hoolekogu liikmed Katri Must, Õnne Rüütel, Virve Tauts ja Jürgen Rannut. Pöördumisele ei kirjutanud alla hoolekogu liikmed Risto Kaasik ja Kaie Talving, sest nemad on seotud direktori valimise komisjoni tööga ja on allkirjastanud vaikimiskohustuse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
anonüümne
5 aastat tagasi

LÜG-i direktori valimisest on meeles,et avalikustatakse enne otsust just see kandidaat,kes on juba sama hästi kui paigas.Vaat’ nii…

Täpsustaks
5 aastat tagasi
Reply to  anonüümne

Miks siis vallavalitsus avalikustas kevadel toimunud konkursil 3 kandidaati 5-st? See on neil eesmärgistatud tegevus- keda promoda, keda nüpeldada.

Ede Vuss
5 aastat tagasi

Ehk on üks lihtsalt edevam kui ülejäänud ja erinevalt ülejäänust näeb tungivat vajadust pidevalt kaadris viibimiseks?

Pii
5 aastat tagasi
Reply to  Ede Vuss

Kas mõtled seda, kes antud pildil?

Huhu
5 aastat tagasi
Reply to  Pii

Loomulikult on kõik mingi tulnuka süü. Olen kuulnud, et tegelikult on ta lausa Marsilt pärit, mitte lihtsalt Harjumaalt.

anonüümne
5 aastat tagasi

Kas kandidaat,kes pärast valituks ei osutu,soovib seda avalikustamist?
Mis direktorit üldse taga aetakse,kui töövaidluskomisjon tegi ammu selgeks selle Tausti vallandamise ebaõigluse,direktor on ju kogu aeg olemas,millegipärast tööle tagasi ei taheta võtta või?

no aga
5 aastat tagasi
Reply to  anonüümne

Kallas on Lääne-Elule kommentaaride osas kättesaaamatuks jäänud, kas temagi avalikustamist tahtis või kelle/mille käsul need kaks artiklit vorbiti?

eelmine kord
5 aastat tagasi
Reply to  anonüümne

avalikustati enamik kandidaate, kes kõik jäid valimata. farss, mitte valla juhtimine!

tubli keskerakondlane arvutab
5 aastat tagasi

Hariduselu tulevik on kokkulepe + Peaks olema keegi, kes suudab Nõval pingeid leevendada = Kallas

mees maalt
5 aastat tagasi

ei ole halvemat valikut kui P.Kallas

muidugi
5 aastat tagasi

ei saa avalikustada, sest nagu Lõhmus ise juba öelnud on: “hariduselu on kokkulepe” ja paistab, et Nõva kooli puudutav kokkulepe on juba sõlmitud.

Vambola
5 aastat tagasi

Väga õige! Miks peaks üks teistest võrdsem olema?