0

Robin Särg võitis Põltsamaal Eesti meistrivõistluste etapi

Robin Särg võitis Eesti meistrivõistluste etapi vähem kui poole sekundiga. Tõnis Krikk
Robin Särg võitis Eesti meistrivõistluste etapi vähem kui poole sekundiga. Tõnis Krikk

Peale ebaõnnestumisi hooaja esimeses pooles, võitis Robin Särg Põltsamaal kardisõidu Eesti meistrivõistluste etapi vaid 0,387sekundilise edumaaga.

Särje meeskond otsustas kehva hooaja alguse järel vahetada võistlusklass suurema ja võimsama senior klassi võistlusmasina vastu. See tähendas võimsamat mootorit, kuid samas ka 20 kilogrammist lisaraskust, et saavutada etteantud miinimumkaal.

Alates esimesest trennist Kuningamäe kardirajal oli selge, et otsus oli õige ja Robin domineeris kõikides startides alates trennidest, kuni viimase sõiduni. Vahetus suuremasse masinaklassi on nüüd tehtud ja eesootavad veel vähemalt kolm starti sel aastal.

Järgmisel nädalavahetusel stardib Särg ainsa eestlasena Soome meistrivõistluste etapil Kouvolas. Eelmisel etapil Lahtis nädal tagasi oli finaalis ebaõnne ja tuli katkestada finaalsõidu esimeses kurvis kokkupõrke tagajärjel kaasvõistlejaga. Samas andis kvalifikatsiooni kolmas aeg ja mõlemas eelsõidu teisena finišeerinud Särjele indu võidelda finaalis poodiumi kõrgeima koha eest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz